Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Στη Λίμνη Πλαστήρα το 48ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Στη Λίμνη Πλαστήρα το 48ο Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων
05.08.2019 | 08:20

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Στη λίμνη Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί το 48o Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, το τελευταίο τετραήμερο του Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Νάνος «Οργανωτής της εκδήλωσης είναι η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιών Αυτοκινήτων), και με τους υπεύθυνους και το ειδικό αυτοκίνητο που έχουν για την οργάνωση των διαδρομών έγινε η χαρτογράφηση των δρόμων και των σημείων που θα περάσουν τα αυτοκίνητα.

«Στους ειδικούς προτείναμε την ειδική διαδρομή του ιστορικού δρόμου Καρδίτσης – Αγρινίου με έναρξη τη διασταύρωση των δρόμων στη θέση «Μελισσομάντρια» – Στάση Μεσενικόλα – Μονή Κορώνας μέχρι την Πλαζ Λαμπερού ακολουθώντας όμως τον παλιό δρόμο που είναι δίπλα στη λίμνη» σημειώνει και προσθέτει: «Η πρόταση έγινε άμεσα αποδεκτή και από τους ειδικούς της ΦΙΛΠΑ σχολιάστηκε θετικά η ομορφιά του τοπίου και μπήκε ως ειδική αγωνιστική διαδρομή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ίδια διαδρομή έγινε συνάντηση με τον Δ/ντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Δ.Κουτρουμάνο και με υπηρεσιακούς παράγοντες έγινε επίσκεψη στο δρόμο, με σκοπό την ένταξη του δρόμου στο ΕΣΠΑ και την αποκατάσταση του ανατολικού παραλίμνιου που 20 χρόνια τώρα είναι σε εγκατάλειψη και δεν ίδρωνε το αυτί κανενός».

Στο 48o Διεθνές Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων συμμετέχουν ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, βαλκανικές και ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, γεγονός που προβάλλει την λίμνη Πλαστήρα διεθνώς.

Εκτός αυτού είναι πραγματικά είναι μία σημαντική ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου σπάνια μοντέλα, τα οποία ζουν χάρη στο πάθος των ιδιοκτητών τους.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα ηλικίας άνω των 30 ετών αλλά και youngtimers. Για το διαγωνιστικό σκέλος, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των γνωστών κατηγοριών SUPER TROPHY (Regularity) και CLASSIC TROPHY (Touring) με λιγότερες δοκιμασίες και χαμηλότερες ΜΩΤ σε ορισμένες Ειδικές Διαδρομές. Έπαθλα απονέμονται και στις δύο κατηγορίες όπως προβλέπει ο ισχύων κανονισμός.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^