Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Ξεψύχησε ο 17χρονος περιμένοντας να έρθει ασθενοφόρο από την Καρδίτσα

Συγκλονιστική ανάρτηση για τις τραγικές παραλήψεις στην περιοχή της Λίμνης

Ξεψύχησε ο 17χρονος περιμένοντας να έρθει ασθενοφόρο από την Καρδίτσα
04.08.2019 | 20:22

 Συγκλονίζει η ανάρτηση του Xρήστου Αργύρη για τις τραγικές παραλήψεις σε υποδομές στη Λίμνη Πλαστήρα, με αφορμή το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός 17χρονου. Αναφέρει  ότι ο νεαρός ξεψύχησε από  εσωτερική αιμοραγία ενώ περίμενε να έρθει ασθενοφόρο από την Καρδίτσα, καθώς δεν υπάρχει Κέντρο Υγίας στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, όπου κάθε καλοκαίρι βρίσκονται χιλιάδες επισκέπτες:

Με την εικόνα του Ηλία ακόμη μπροστά μου και τον αβάσταχτο πόνο των γονιών του να μου φέρνει δάκρυα στα μάτια θέλω να ζητήσω από όλους τους απερχόμενους δημάρχους της περιοχής Λίμνης Πλαστήρα και αντιπεριφερειαρχές του νομού να σταθούν σε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του παιδιού εκεί στα νησιά που εκδράμουν και θαυμάζουν τις απέραντες ομορφιές και μπροστά στους γονείς του να λογοδοτήσουν για ό, τι έκαναν αλλά κυρίως για ό, τι παρέληψαν να κάνουν ώστε να μπορεί το παλικάρι αυτό να έχει μια ευκαιρία να ζήσει.
Να εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχει κέντρο υγείας στην περιοχή με ασθενοφόρο και πρέπει να ανέβει ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Καρδίτσας σε μία απόσταση και κατάσταση κρίσιμη για τη ζωή ή το θάνατο του τραυματία.
Να εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ σε καλοκαιρινή κυρίως περίοδο με τον πληθυσμό να αυξάνεται δεν φρόντισαν να υπάρχουν οι υποδομές στην Λίμνη για να αποτρέψουν τέτοια γεγονότα.
Οι νεοεκλεγέντες άρχοντες να παραθέσουν τις ενέργειες που θα κάνουν για να μην επαναληφθεί αυτό το αίσχος να χάνεται ένα παιδί 17 χρονών από εσωτερική αιμορραγία περιμένοντας το ασθενοφόρο.
Και μετά αφού τα κάνουν όλα αυτά και οι πρώην και οι νυν ας γυρίσουν στην καλοκαιρινή ραστώνη τους και στις ξαπλώστρες των παραλιών αφήνοντας τους γονείς του Ηλία να καίγονται για μια ζωή.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^