Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Τσουβάλα στη θέση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης

Μετά την κριτική της ΝΔ για την τραγωδία στο Μάτι

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Τσουβάλα στη θέση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης
17.07.2019 | 18:09
cosmos

Η τοποθέτηση του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Κων/νου Τσουβάλα στη θέση του ΓΓ Δημόσιας Τάξης δεν πέρασε σε καμία περίπτωση απαρατήρητη, ειδικά από τη στιγμή που η νυν κυβέρνηση τον είχε θεωρήσει και αυτόν υπεύθυνο για την τραγωδία στο Μάτι...

Σε ανακοίνωσή του εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας επισημαίνει τα εξής:

«Πληθαίνουν πολύ γρήγορα δυστυχώς τα κρούσματα αδυναμίας άσκησης πολιτικής στα ζητήματα της καθημερινότητας, εκ μέρους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και όσα καταδεικνύουν την υποκρισία που χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Κυριάκος Μητσοτάκης το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

Τελευταίο από αυτά η απόφαση του να διορίσει στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης τον κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, ο οποίος ως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας είχε το περασμένο καλοκαίρι την εποπτεία της διαχείρισης της τραγωδίας στο Μάτι Αττικής!

Μπορεί ο γυρολόγος νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση παραλαβής του υπουργείου να αναφώνησε «ποτέ πια Μάτι. Θα έχουμε ηγεσία στα δύσκολα», λογάριασε κατά πως φαίνεται όμως χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη που έβαλε Γ.Γ. του υπουργείου την αποπεμφθείσα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., την ίδια η οποία διαχειρίστηκε την τραγωδία στο Μάτι.

Την ίδια ηγεσία την οποία η ΝΔ τότε υποκριτικά καλούσε την κυβέρνηση να αποπέμψει, ενώ σήμερα έσπευσε να επικροτήσει.

Όπως δυστυχώς αποδεικνύεται, το περασμένο καλοκαίρι καθόλου δεν ενόχλησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η τραγωδία με τους 100 νεκρούς στο Μάτι Αττικής, πολύ περισσότερο που τους διευκόλυνε να την εντάξουν στην μικροπολιτικής τους πρακτική να επιστρέψουν με κάθε τρόπο στην εξουσία. Ακόμα κι αν για το πετύχουν τυμβωρύχησαν τόσο ασύστολα.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 31 Ιουλίου, λίγο πριν αποπεμφθεί ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, έλεγε: «Πώς ασκούν τα καθήκοντά τους και σήμερα αυτοί οι άνθρωποι; Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ; Αυτοί μπορεί να κληθούν να διαχειριστούν και άλλη πυρκαγιά. Ποιος έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς να διαχειριστούν μια ακόμα καταστροφή;».

Πόσο αλήθεια εμπιστεύεται ο πρωθυπουργός σήμερα τον διορισμένο από τον ίδιο νέο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης;».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^