Ειδήσεις, νέα για Πολιτική


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

«Κόβουν» το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους Μητσοτάκης – Κικίλιας

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αποτελεί προτεραιότητα

«Κόβουν» το τσιγάρο στους κλειστούς χώρους Μητσοτάκης – Κικίλιας
16.07.2019 | 13:13

Με επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κύκλο των συναντήσεών του με τους υπουργούς πριν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 13.00 με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, ενώ αναμένεται να τονίσει για μία ακόμα φορά τη στρατηγική σημασία που δίνει στην υγεία στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ήδη, από το πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο Βασίλης Κικίλιας έλαβε -στον «διάσημο», πλέον, μπλε φάκελο- αναλυτικές οδηγίες για τις δράσεις και τα χρονοδιαγράμματα.

Προτεραιότητα για τον υπουργό Υγείας και τον πρωθυπουργό αποτελεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με καθολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους, με τις όποπιες εξαιρέσεις προβλέπει η νομοθεσία.

Ο Κικίλιας έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο «Λαϊκό» νοσοκομείο

Ανάμεσα στους στόχους του κ. Κικίλια είναι και η εφαρμογή προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, που θα είναι διαθέσιμο στους πολίτες, ενώ σημείο-κλειδί για τον υπουργό Υγείας, όπως φάνηκε και από τις «εφόδους» του σε νοσοκομεία, είναι και το ζήτημα της βελτίωσης των συνθηκών περίθαλψης.

Πηγή starΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Πολιτική

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^