Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Τηλεφώνημα Χρυσοχοϊδη σε Αγοραστό για το επικείμενο κύμα κακοκαιρίας

Σε επιφυλακή Πυροσβεστικήξ, ΕΚΑΒ και Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Τηλεφώνημα Χρυσοχοϊδη σε Αγοραστό για το επικείμενο κύμα κακοκαιρίας
13.07.2019 | 21:55

Τηλεφώνημα από το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο περιφερειάρχης Θεσαλίς Κώστας Αγοραστός με το οποίο τοου εφιστούσε την προσοχή ότι έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα από το βράδυ προς ξημερώματα Κυρριακής και στη Θεσσαλία. Αμέσως ο περιφερειάρχης εξέδωσε οδηγίες προς  την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και δελτίο τύπου με το οποίο εφιστά την προσοχή στους πολίτες και ιδαίτερα προς τους λουόμενους και τους ξενοδόχους των παραλίων Λάρισας, Μαγνησίας και Σποράδων, ενώ άμεση ενημέρωση υπήρξε και από τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ προς τους πολίτες ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, ιδιαίτερα να περιορίσουν τις α΄σκοπες μετακινήσεις κοντά σε ρέματα και αν εξετάσουν τ φρεάτια των ομβρίων.

 Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα λιμεναρχεία  και το ΕΚΑΒ. Φαίνεται ότι το φονικό μπουρίνι της χαλκιδικής έκανε όλους τους εμπλεκόμενους να είναι ιδιαίτερα προσηλωμένοι στα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ.

 Αξίζει να τονιστεί πως με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι ραγδαίες βροχοπτώσεις και λαταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλία, από άυριο το πρωί, αλλά θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη, ενώ Δευτερα Τρίτη και Τετάρτη προβλέπονται καιαιγίδες και στην πόλη της Λάρισας. Αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται κανέναν να αφήσει ήσυχο στιςδιακοπές του, όπως όλα δείχνουν και κάθε φορά αμς εκπλήσσει δυσάρεστα...Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
  ^