cosmos

Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Κώστας Τσιάρας : Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας της ΝΔ από την Καρδίτσα

Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Κώστα Τσιάρα στην κεντρική πλατεία

Κώστας Τσιάρας : Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας της ΝΔ από την Καρδίτσα
05.07.2019 | 22:57
Φυτικά Επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ
Victoria Cinemas
Πάρκο των Ευχών
ICBS

 Με μια εντυπωσιακή σε όγκο αλλά και παλμό συγκέντρωση στην πλατεία της Καρδίτσας, παρά την έντονη βροχόπτωση, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιάρας. Εμφανώς συγκινημένος για την ανταπόκριση των Καρδιτσιωτών στο κάλεσμά του, ο πρώην υπουργός είπε πως «η Καρδίτσα, μετά από 4 χρόνια στασιμότητας, γυρίζει, επιτέλους, σελίδα την Κυριακή 7 Ιουλίου και επιστρέφει στο προσκήνιο» όπως υποστήριξε.


Στην ομιλία του που διήρκησε περισσότερα από 40 λεπτά, ο πρώην υπουργός επέλεξε να μην αναφερθεί στα πεπραγμένα που αφήνει πίσω της η απερχόμενη κυβέρνηση αλλά να επικεντρωθεί στο θετικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, και ανέπτυξε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον νομό Καρδίτσας. Την μερίδα του λέοντος, βέβαια, κατείχαν τα αγροτικά ζητήματα, αλλά ο Καρδιτσιώτης πολιτικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους επαγγελματίες της περιοχής που είδαν τα τελευταία χρόνια τον κύκλο των εργασιών τους να συρρικνώνεται και τους φόρους και τις εισφορές να σκαρφαλώνουν στα ύψη» όπως είπε.

 Κώστας


«Σε αυτή την προεκλογική περίοδο επέλεξα να γυρίσω, ξανά, ολόκληρο τον νομό από άκρη σε άκρη. Από χωριό σε χωρίο. Από σπίτι σε σπίτι. Και είδα στα μάτια σας την αγωνία, αλλά και την ελπίδα. Την ελπίδα για μια Καρδίτσα πιο ισχυρή, πιο δημιουργική. Με καλύτερες προοπτικές. Με πιο ισχυρό τον πρωτογενή της τομέα. Με καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Πιο ασφαλή. Με ρόλο και λόγο στα κέντρα των αποφάσεων» είπε σε μια συναισθηματικά φορτισμένη αποστροφή του ο Κώστας Τσιάρας και συνέχισε στο ίδιο κλίμα.

 
«Μίλησα με τους συνταξιούχους και ένιωσα ακόμα πιο έντονα τις αγωνίες τους. Μίλησα με τους νέους και κατάλαβα ακόμα καλύτερα τις ανησυχίες τους. Μίλησα με τους Δημοσίους υπαλλήλους, τους γιατρούς, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες. Και είδα στα μάτια τους πως πιστεύουν και ελπίζουν σε μια διαφορετική Ελλάδα, ισχυρή και αυτοδύναμη, που δημιουργεί νέες ευκαιρίες για όλους».
«Πάντοτε οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας στήριζαν τον νομό Καρδίτσας» είπε με νόημα ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και συμπλήρωσε πως την επομένη των εκλογών θέλει να επιστρέψει αυτή τη δύναμη των Καρδιτσιωτών στον τόπο του και τους συμπολίτες του.

 
Τέλος, ζήτησε από τους πολίτες να μη λείψει κανείς από τις κάλπες της Κυριακής και τους κάλεσε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. «Με τη σημερινή συγκέντρωση αποδείξαμε πως ενώνουμε όλους τους Καρδιτσιώτες. Πάμε, την Κυριακή, να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Ότι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα πιο φωτεινή. Πάμε να κάνουμε την Καρδίτσα πιο φωτεινή» είπε ο Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον χώρο της κεντρικής πλατείας της πόλης.


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
karatzios music services
Κισσός Πηλίου
Αστικό Βόλου
Δήμος Τεμπών - go Tempi
thesnea.gr
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Μικρές Αγγελίες
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^