Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Πολιτικός λόγος με επιχειρήματα από τον Γιάννη Καριπίδη

Με πολιτική συγκρότηση ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος

Πολιτικός λόγος με επιχειρήματα από τον Γιάννη Καριπίδη
26.06.2019 | 01:46
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Frederick
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Με επιχειρήματα και μεστό πολιτικό λόγο απάντησε σε όλα τα ζητήματα της προεκλογικής ατζέντας, ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ο Ελασσονίτης οφθαλμίατρος Γιάννης Καριπίδης μιλώντας το μεσημέρι στο Γιάννη Κολλάτο, στο πλαίσιο της εκπομπής «το Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας».


Ο κ. Καριπίδης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών, υποστηρίζοντας πως οι πολίτες μπορεί να δεχτούν μία νεοφιλελεύθερη επίθεση με μια αλλαγή της κυβέρνησης από τη ΝΔ, σε θέματα κοινωνικής συνοχής, στα εργασιακά δικαιώματα, στο ασφαλιστικό.

 Το ζητούμενο δεν είναι είπε να πατήσουμε γκάζι στην ανάπτυξη, όπως λεει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ τα πιο αδύνατα στρώμτα έχουν πατήσει φρένο και να πάμε με τους λίγους, αλλά να περιμένουμε και τους κοινωνικά και οικονομικά πιο αδύναμους, για μία ολιστική αναπτυξιακή πορεία της χώρας...


Ο οφθαλμίατρος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν ανά περιοχή το Ν. Λάρισας από Φάρσαλα μέχρι Ελασσόνα, τους αγρότες,τους κτηνοτρόφους, τους ελεύθερους επαγγελματίες , τους εμπόρους, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα, όπως πάντα κάνοντας χρήση άριστων ελληνικών, με νηφαλιότητα και χωρίς «ξύλινο» πολιτικό λόγο.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Bruno Coffe
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^