Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


ICBS

Χαμόγελα και ευχές στην Αθηνά Σιαφαρίκα από τους κατοίκους σε Κρανιά-Λουτρό

στην περιοχή της Ελασσόνας.

Χαμόγελα και ευχές στην Αθηνά Σιαφαρίκα από τους κατοίκους σε Κρανιά-Λουτρό
24.06.2019 | 22:05
cosmos

Με ένα ζεστό χαμόγελο και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου υποδέχθηκαν την υποψήφια βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα οι κάτοικοι στην Κρανιά και το Λουτρό, στην περιοχή της Ελασσόνας. “Δώστε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με γνώσεις και όρεξη για δουλειά, να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας” είναι το μήνυμα της δραστήριας δικηγόρου.

Από νωρίς το πρωί, η κ.Σιαφαρίκα βρέθηκε στην Κρανιά Ελασσόνας, όπου και παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με κατοίκους του χωριού. Πολιτική σκηνή, αγροτικά ζητήματα, αλλά και η δύσκολη καθημερινότητα στην ορεινή περιοχή του νομού Λάρισας ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις επαφές της υποψήφιας βουλευτή Λάρισας της ΝΔ. Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Λουτρό, όπου επίσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες στον οικισμό.

Χαμόγελα

Στην επίσκεψή της η κ.Σιαφαρίκα συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας, Ευάγγελο Παναγιώτου, τον νεοεκλεγέντα τοπικό σύμβουλο Νίκο Μπλάντα, αλλά και τον πρόεδρο της κοινότητας Λουτρού, Γιάννη Ντούμο.

“Στους ανθρώπους της υπαίθρου μας, με τα ροζιασμένα χέρια και τα καθάρια μάτια μπορεί κανείς να υποσχεθεί μόνον ένα πράγμα: ότι θα παλαίψει με όλες του τις δυνάμεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες στην εργασία τους και την καθημερινότητά τους, για να ακουστεί η φωνή τους για μείωση της φορολογίας και ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, ώστε τα χωριά μας να συνεχίσουν να έχουν μέλλον. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Κρανιάς και του Λουτρού για τη θερμή υποδοχή τους και την υποστήριξή τους στον αγώνα μας”, τονίζει η κ.Σιαφαρίκα.

Χαμόγελα

Χαμόγελα Χαμόγελα

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Όλυμπος - Χυμοί
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket

Αγγλικά Γερογιώκας
ΙΕΚ Όμηρος
Αστικό Βόλου
Μικρές Αγγελίες
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^