Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Μιλά με Κύμη για το ΑΦΜ ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς

Εξελίξεις για τη φιλοξενία ομάδας μπάσκετ Α1 Εθνικής Κατηγορίας στη Λάρισα

Μιλά με Κύμη για το ΑΦΜ ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς
17.06.2019 | 12:14
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Πανεπιστήμιο Frederick
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη έρχεται στο προσκήνιο για το λαρισαϊκό μπάσκετ, καθώς δεν αποκλείεται σύντομα η θεσσαλική πρωτεύουσα να φιλοξενεί και πάλι ομάδα που θα συμμετέχει στην Α1 εθνική κατηγορία, μετά το περσινό πείραμα με τον Φάρο Κερατσινίου που είχε... ντυθεί με το όνομα Φάρος Λάρισας για να καταλήξει σε... Ήφαιστο Λήμνου.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς Θοδωρής Ριζούλης, έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της ΚΑΕ Κύμη και έχουν γίνει συζητήσεις για εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας που σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι!

Οι επαφές επιβεβαιώνονται, ωστόσο άγνωστο παραμένει το αποτέλεσμα τους και όπως τονίζεται οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν είτε την ερχόμενη Τετάρτη είτε την Πέμπτη. Τότε αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, όσον αφορά το συγκεκριμένο κεφάλαιο της όλης υπόθεσης, αφού υπάρχουν και άλλα τα οποία δεν έχουν γραφεί ακόμη.

Αυτά τα κεφάλαια έχουν να κάνουν με το ποιοι θα σηκώσουν μαζί με τον Θοδωρή Ριζούλη το βάρος μιας ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία. Ο πρόεδρος του Ερμή, έτσι κι αλλιώς, έχει δείξει ότι μπορεί να «τρέξει» μία ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά σίγουρα θα ήθελε και τη συνεργασία Λαρισαίων παραγόντων για μία προσπάθεια στην Α1, με ανάλογη οικονομική στήριξη. «Αλλιώς έχει ήδη τη δυνατότητα να στηρίξει τον Ερμή Αγιάς στην Α2 Εθνική, οπότε γιατί να μπει μόνος του σε μία διαδικασία με ομάδα στην Α1;» αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντος του προέδρου του Ερμή Αγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν επαφές με Λαρισαίους χωρίς Ωστόσο να θεωρείται κάτι δεδομένο έως τώρα, ενώ την όλη προσπάθεια φαίνεται ότι στηρίζει και Λαρισαίος στην καταγωγή παράγοντας με αρκετές γνωριμίες στον χώρο του αθλήματος...

Εφόσον υπάρξουν τέτοιου είδους εξελίξεις ώστε να φιλοξενηθεί ομάδα της Α1 εθνικής κατηγορίας στη Λάρισα τη νέα χρονιά, αυτή δεν θα φέρει το όνομα ούτε του Ερμή Αγιάς ούτε κανενός άλλου λαρισαϊκού συλλόγου, αλλά απλά θα ονομαστεί «Λάρισα». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι επαφές με τη διοίκηση της Κύμης έχει και το Λαύριο για την εξαγορά του ΑΦΜ.

Xρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Bruno Coffe
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^