Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Ο γιος του Μητσοτάκη ψήφισε για πρώτη φορά -Μαζί με τον πατέρα του

ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο γιος του Μητσοτάκη ψήφισε για πρώτη φορά -Μαζί με τον πατέρα του
26.05.2019 | 12:52
Animus Benefits
alphawood
Comfort Suites and Rooms
AXON
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα

Πέρα από τη βαρύτητα που έχουν εξ’ ορισμού αυτές οι εκλογές, για την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν και ιδιαίτερη σημασία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ψήφισε ο γιος του, Κωνσταντίνος.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμά του στην Κηφισιά, μαζί με τον γιο του, αλλά και τη σύζυγό του, Μαρέβα, η οποία επέλεξε να τους ακολουθήσει σε κάποια απόσταση. Ο κόσμος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του προέδρου της ΝΔ τον προσέγγισε και πολλοί τους ζήτησαν να βγάλουν μία selfie μαζί του, από πιτσιρικάδες μέχρι ηλικιωμένοι που ήταν ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με αυτό το «χόμπι». Ο κ. Μητσοτάκης δεν τους χάλασε το χατήρι.

 Ο

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο γιος του κατευθύνθηκαν στο εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφιζαν. Οι δυο τους είχαν μία σύντομη συνομιλία, περιμένοντας να έρθει η σειρά τους προκειμένου να ψηφίσουν, ενώ κάποια στιγμή πατέρας και γιος βρέθηκαν σε διπλανά παραβάν, να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ο

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης jr, που έχει το όνομα του παππού του, ψήφισε για πρώτη φορά φέτος. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές τις εκλογές θα ασκήσουν για πρώτη φορά το εκλογικό τους δικαίωμα 528.996 εκλογείς, από τους οποίους οι 106.760 είναι οι 17χρονοι, ηλικία που έχει για πρώτη φορά αυτό το δικαίωμα.
Ο

 

Πηγή: iefimerida.gr


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
Φρέσκο γάλα Όλυμπος
Ευθυμίου Red Inn
Agronuts
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Νέος Αγών
  ^