Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Αποφεύγουν τα χρίσματα οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Ν. Λάρισας

Ποιούς στηρίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Αποφεύγουν τα χρίσματα οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Ν. Λάρισας
19.05.2019 | 11:18
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Deree Roadshow 2020 Online
Ζαγορίν
Animus Benefits
ICBS
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO

Αλλάζουν οι καιροί και τα κομματικά χρίσματα που κάποτε έδιναν οντότητα στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις, τώρα αποφεύγονται από τους υποψηφίους, όπως ο διάβολος αποφεύγει το λιβάνι…


Ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι δήμαρχοι ιδιαίτερα στους περιφερειακούς δήμους της Θεσσαλίας, αποποιούνται τα χρίσματα, σε μία προσπάθεια, να φτιάξουν πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια και την εικόνα των υπερκομματικών και αυτοδιοικητικών παρατάξεων.
Ιδιαίτερα νυν και υποψήφιοι δήμαρχοι που στο παρελθόν είχαν τη στήριξη των κομμάτων, τώρα σφυρίζουν αδιάφορα, με εξαίρεση ίσως την παράταξη της Λαϊκής συσπείρωσης που σε όλους τους δήμους και την περιφέρεια δεν το κρύβει ότι στηρίζεται από το ΚΚΕ, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που δημοτικές παρατάξεις ζήτησαν και πήραν τη στήριξη είτε της ΝΔ (κυρίως) , είτε του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε ότι αφορά το Δήμο Λάρισας πέρα από τη Λαϊκή Συσπείρωση που είναι ΚΚΕ, τη στήριξη της ΝΔ έχει η παράταξη «Λάρισα Μπροστά» της Ρένα Καραλαριώτου, ενώ η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του Απόστολου Καλογιάννη, έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού.
Σο δήμο Τυρνάβου οι παρατάξεις που έχουν χρίσμα ή στήριξη, πέραν της Λαϊκής Συσπείρωσης του Αστέριου Χατζηκράχτη, είναι του νυν δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση από το ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Κόκουρα (Νέα Δημοτική παράταξη Τυρνάβου) από τη ΝΔ.


Στο Δήμο Αγιάς, υπάρχει η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Αγγελάκα που στηρίζεται από τη ΝΔ, αλλά ο ίδιος δηλώνει ανεξάρτητος , ενώ το ίδιο ισχύει και στο δήμο Τεμπών η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Μανώλη.
Στους υπόλοιπους δήμους (Φαρσάλων, Ελασσόνας και Κιλελέρ) , οι υποψήφιοι έχουν αποφύγει τις στηρίξεις ή τα χρίσματα, θεωρώντας ότι περισσότερο έχουν να επωφεληθούν τα κόμματα από τις υποψηφιότητές τους, παρά το αντίστροφο.

Εννοείται ότι σε όλους αυτούς τους δήμους κατέρχεται η Λαίκή Συσπείρωση με τη στήριξη του ΚΚΕ.

 Γ.Κ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Φαίδων Αρτοποιήματα
alphawood
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Όλυμπος-Κλιάφα
Agronuts
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
Thema - Scavolini
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^