Ειδήσεις, νέα για Διεθνή

Το ακριβότερο γάλα που υπάρχει κοστίζει 23.000 ευρώ- Δείτε γιατί

Ποιο είναι όμως το ζώο που παράγει αυτό το γάλα ;

Το ακριβότερο γάλα που υπάρχει κοστίζει 23.000 ευρώ- Δείτε γιατί
18.05.2019 | 15:45
Animus Benefits
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΔΠΜΣ - Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού [ΣΑΤΠ]
Δαλαβίκας Bikes
Comfort Suites and Rooms
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Για να παραχθεί ένα λίτρο από αυτό το πανάκριβο γάλα χρειάζεται να αρμεχτούν 4.000 ζώα που το παράγουν, για μισή ώρα το καθένα. Όπως καταλαβαίνετε, το τεράστιο κόστος του, έχει μια καλή αν μη τι άλλο δικαιολογία.

Ποιο είναι όμως το ζώο που παράγει αυτό το γάλα και ποια πλεονεκτήματα έχει έναντι των άλλων μορφών γάλακτος που κυκλοφορούν και κοστίζουν ελάχιστα μπροστά σε αυτό;

Αυτό το γάλα λοιπόν περιέχει ελάχιστα λιπαρά, ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ωμέγα- 3. Εκείνο όμως που θα σας ενθουσιάσει είναι πως αυτό το γάλα είναι ένα τεράστιο δώρο στον μεταβολισμό σας. Μόλις λίγα γραμμάρια μπορούν να κυριολεκτικά να τον εκτοξεύσουν και να τον αυξήσουν κατά 15%.

Έχετε ενθουσιαστεί; Κι εμείς! Αλλά το σοκ που θα ακολουθήσει, ίσως και να σας κάνει να ξεχάσετε τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος. Και λέμε σοκ επειδή όλες οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν το γάλα των ποντικιών!

Κι αν δεν καταφέραμε να σας αποθαρρύνουμε ακόμα, ούτε με την τιμή αλλά ούτε και με την αποκάλυψη που ακολούθησε τότε μάλλον θα αναρωτιέστε από που μπορείτε να προμηθευτείτε αυτό το γάλα.

Στην Αμερική και την Γερμανία, όπου το γάλα αυτό κάνει θραύση, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προτείνουν τρόπους να το παράξετε μόνοι σας. Με τον τρόπο που φαντάζεστε… μια ποντικοπαγίδα και μια πιπέτα είναι τα μόνα απαραίτητα. Ωστόσο αυτό κρύβει κινδύνους, καθώς το ποντικίσιο γάλα του εμπορίου περνάει από ειδική επεξεργασία πριν καταλήξει στο ποτήρι σας.

Κατά τα άλλα αν ζείτε στην Ελλάδα το γάλα δεν πωλείται, ωστόσο στην Γερμανία και την Αμερική υπάρχουν σημεία πώλησης και μπορείτε να τα ανακαλύψετε on line.

Πηγή usay.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Νέος Αγων
thesnea.gr

Άλλες ειδήσεις για Διεθνή

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
alphawood
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Γιαννάκος - Κλιματισμός Αυτοκινήτων
Όλυμπος - τσάι του βουνού
Ευθυμίου Red Inn
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
  ^