Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

«Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Γρ. Παπαχαραλάμπους στο ΤΕΕ»

Τι συζήτησαν ο πρόεδρος του ΤΕΕ με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου

«Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Γρ. Παπαχαραλάμπους στο ΤΕΕ»
16.05.2019 | 19:32
cosmos

Με τη Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.
Ο Πρόεδρος, Νίκος Παπαγεωργίου, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου, είπε: «Αγαπητέ Πρόεδρε, σε καλωσορίζω στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Στο πρόσωπο σου αναγνωρίζουμε έναν άξιο συνεργάτη και ένα ακούραστο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία και ευρύ πεδίο γνώσεων πάνω σε ζητήματα επιχειρηματικότητας, απασχόλησης και ανάπτυξης. Η συνεργασία μας, μέχρι σήμερα ήταν άψογη και είμαστε χαρούμενοι που σε υποδεχόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σταθείς δίπλα στα θέματα των μηχανικών, όπως και στο παρελθόν άλλωστε. Καλή επιτυχία στις εκλογές !»
Ο κ. Παπαχαραλάμπους, που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Αγοραστού από το 2011, αναφέρθηκε στα έργα που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και εξήρε τη συμβολή των μηχανικών που απασχολούνται τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Τόνισε την αγαστή συνεργασία που υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας και του ΤΕΕ σε συμβουλευτικό επίπεδο αλλά και ενόψει του νέου Κοινοτικού Πλαισίου, που εστιάζει στην επιχειρηματικότητα, στην ενέργεια και στα σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του ΤΕΕ στη Λάρισα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης. Επιπλέον αναφέρθηκε και στα δύο νέα προγράμματα ενίσχυσης υφιστάμενων και νεοφυών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που αφορούν και μηχανικούς. Παράλληλα εξήρε την συμβολή του Τεχνικού Επιμελητήριου και την συμμετοχή του σε δράσεις, όπως το Σχέδιο Δράσης Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, καθώς και την συμβολή του Προέδρου, Νίκου Παπαγεωργίου και την συμμετοχή του σε Περιφερειακά Συμβούλια που αφορούσαν τον στατικό έλεγχο των δημοσίων κτιρίων και ζητήματα τεχνικής φύσεως σε μεγάλα έργα της περιφέρειας.
Από την πλευρά του ΤΕΕ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας, Αστέριος Νάρης, οι Βασίλης Γερογιάννης και Παναγιώτης Πάλλας, μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, και η Σταυρούλα Τσιτσιφλή, συντονίστρια της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Υδάτων.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^