Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Την απαλλαγή της καθαρίστριας από τον Βόλο πρότεινε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας

Να αναιρεθεί η απόφαση πρότεινε η αντεισαγγελέας Όλγα Σμυρλή.

Την απαλλαγή της καθαρίστριας από τον Βόλο πρότεινε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου η αντεισαγγελέας
16.05.2019 | 12:49
thesnea.gr

Την αναίρεση της απόφασης με την οποία καταδικάστηκε σε 10ετη κάθειρξη η 53χρονη καθαρίστρια από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, πρότεινε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, η αντεισαγγελέας Όλγα Σμυρλή.

Το ζήτημα της χρήσης πλαστού πτυχίου απασχόλησε ξανά τον Άρειο Πάγο, αυτή τη φορά σε πλήρη σύνθεση, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το θέμα ως προς αντικρουόμενες νομολογίες που υπάρχουν. Η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε ότι δεν υπήρξε περιουσιακή βλάβη του δημοσίου, καθώς η 53χρονη έλαβε τους μισθούς που προβλέπονταν από τον προϋπολογισμό του κράτους για αυτή την οργανική θέση, υπογραμμίζοντας ότι η παραπλανητική συμπεριφορά εκδηλώθηκε άπαξ και όχι εξακολουθητικα. Για το λόγο αυτό μάλιστα, τόνισε πως το αδίκημα που αφορά στην απάτη σε βάρος του δημοσίου πρέπει να παραγραφεί και η 53χρονη να απαλλαγεί.

Η καθαρίστρια μαζί με την κόρη της, το σύζυγό της και τη μητέρα της, βρέθηκε στον Άρειο Πάγο προκειμένου να παρακολουθήσει τη συζήτηση, ενώ στο πλευρό της στάθηκε και αυτή τη φορά η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κουνεβα. Σε δήλωση της μετά τη συζήτηση της Ολομέλειας ανέφερε:

«Μακάρι να πάνε όλα καλά, περιμένω την απόφαση του Αρείου Πάγου, να δω εάν θα τελειώσει η περιπέτεια μου και τι θα κάνω με τη ζωή μου. Μέχρι τότε θα με τρώει το άγχος. Από τον Άρειο Πάγο εξαρτάται η ελευθερία και η ζωή μου».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της είχε συζητηθεί στο Ζ’ τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο λόγω της σοβαρότητας, παρέπεμψε το θέμα στην Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Πηγή news247.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^