Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο

Στον Μουσικό Σύλλογο ο Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι της «Συμπαράταξης»

Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο
16.05.2019 | 11:45
cosmos


Τα γραφεία του ιστορικού Μουσικού Συλλόγου Λάρισας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και εκ νέου υποψήφιος συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων».
Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ο δήμαρχος αναφέθηκε στην συνεργασία και στήριξη του Δήμου Λαρισαίων στον ιστορικό Μουσικό Σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι γενικότερα η σημερινή δημοτική αρχή επενδύσει ιδιαίτερα στον πολιτισμό. «Η Λάρισα βιώνει συνθήκες πολιτιστικής άνοιξης και αυτό αναγνωρίζεται από την συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών» τόνισε ο δήμαρχος.


Ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε ότι η πολιτική της δημοτικής αρχής, από την πρώτη ημέρα της θητείας αποσκοπούσε στην ενίσχυση και καθιέρωση νέων πολιτιστικών θεσμών και με κεντρικό σύνθημα «πολιτισμός για όλους». Επίσης, ο δήμαρχος τόνισε ότι σε όλα τα επίπεδα παραγωγής πολιτισμού έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου.

 

 Αναφέρθηκε στην λειτουργία του Μύλου του Παππά, ως κύτταρο πολιτιστικής δημιουργίας, μίλησε για τη Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα και το Λαογραφικό Μουσείο, που είναι πλέον ανοικτά στην κοινωνία, αφού κάθε χρόνο αυξάνεται η επισκέψιμότητα τους, ενώ στα παραπάνω πρόσθεσε και τη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Επίσης αναφέρθηκε στο νέο αισιόδοξο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για την πορεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου», το οποίο, όπως τόνισε, αποσπά ιδιαίτερα θετικά σχόλια.
Συμπλήρωσε δε πως τα χρόνια της πρώτης θητείας οι Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκδηλώσεις και παραστάσεις υψηλού επιπέδου, συμπληρώνοντας πως με την ολοκλήρωση του Δημοτικού Θεάτρου ¨Προσκηνίου Πολιτισμού» (Θέατρο ΟΥΗΛ) η πόλη θα έχει μια σημαντική πολιτιστική υποδομή που θα μπορεί να φιλοξενήσει υψηλών προδιαγραφών.


Η επίσκεψη του δημάρχου ολοκληρώθηκε με μουσική και τραγούδι με τα μέλη του Μουσικού Συλλόγου να ερμηνεύουν κομμάτια από το ρεπερτόριό τους.Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο

Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο

Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο

Καλογιάννης : Επενδύσαμε στον Πολιτισμό για μια Πόλη για τον Ανθρωπο

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^