Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Nάνσυ Καπούλα : Επενδύουμε στη συνεργασία με τους οδοντιάτρους

Συνάντηση της υποψηφίας δημάρχου με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

Nάνσυ Καπούλα : Επενδύουμε στη συνεργασία με τους οδοντιάτρους
15.05.2019 | 19:25
thesnea.gr

Επενδύουμε στη συνεργασία με τους οδοντιάτρους

Μπορούμε να κάνουμε σπουδαίο κοινωνικό έργο, τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα σε συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου

Δίαυλο επικοινωνίας με τον Δήμο Βόλου, στο κομμάτι της προληπτικής οδοντιατρικής και της ενημέρωσης του πληθυσμού της πόλης, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν.
«Επενδύουμε στη συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, διότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαίο κοινωνικό έργο. Χωρίς διακρίσεις, πρέπει οι δημότες να αισθάνονται ότι υπάρχει ο Δήμος δίπλα τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά. Ωστόσο, ο εθελοντισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει, εάν δεν βρίσκεται υπό την αιγίδα και τον συντονισμό του Δήμου», τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα.
Επίσης, οι οδοντίατροι ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου σε ημερίδες και συνέδρια που διοργανώνουν, όπως το τριήμερο Πανθεσσαλικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, το 2020.
Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα υπογράμμισε πως «σε κάθε συνέδριο ο Δήμος πρέπει να είναι «παρών», είτε προσφέροντας ένα γεύμα που θα προβάλλει το τουριστικό προϊόν, με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού, είτε παραχωρώντας αίθουσες και βοηθώντας στις μετακινήσεις».
Ένα ακόμη από τα αιτήματά τους, ως ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της υγείας, είναι η νέα δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τη δέουσα σοβαρότητα για τα θέματα της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Β. Νιαβή, ενώ τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας εκπροσώπησαν η πρόεδρος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Τ. Κλάρα, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Χαβδούλας, η ταμίας Λίλη Πουλτσίδη και το μέλος Τιμολέων Ξάνθος.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^