Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Mητσοτάκης: «Απάντηση στις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση»

Στην 1η Στρατιά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Mητσοτάκης: «Απάντηση στις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση»
15.05.2019 | 14:37
cosmos

Στις προκλήσεις η Ελλάδα θα απαντά με σταθερότητα και απόλυτη αυτοπεποίθηση, ήταν το σχόλιο που έκανε σήμερα στην επίσκεψή του στην 1η Στρατιά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς για όλα τα ανοιχτά θέματα, ενώ χαρακτήρισε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση που μου έκανε σήμερα, στο Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας και την κατάσταση που επικρατεί, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. «Σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να συμπληρώσει ότι στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, για να ακολουθήσει η βραδινή του ομιλία στη Λάρισα και στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Χρυσόστομος ΤρίμμηςMητσοτάκης: «Απάντηση στις προκλήσεις με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση»

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^