Ειδήσεις, νέα για Ελλάδα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Κάθειρξη δέκα ετών για τον Μαρτίνη

Στον άλλοτε κραταιό άνδρα του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρ. Μαρτίνη, δόθηκε αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος

Κάθειρξη δέκα ετών για τον Μαρτίνη
15.05.2019 | 13:59
cosmos


Σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών καταδικάστηκε ο άλλοτε κραταιός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν, Ανδρ. Μαρτίνης, και η σύζυγός του, Γεωργία, για την υπόθεση της μίζας ύψους 3,1 εκατομμυρίων γ. μάρκων.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε του δύο κατηγορούμενους για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από κοινού, αναγνωρίζοντάς τους το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου. Παράλληλα, τους χορήγησε και αναστολή, αφήνοντας τους ελεύθερους με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα. Όσο για τον τρίτο κατηγορούμενο της υπόθεση, τον επιχειρηματία Δημ. Καμπη, κρίθηκε αθώος για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η μίζα που κατά την απόφαση καταβλήθηκε το διάατημα 1998-2003, ήταν ύψους 3,1 εκ ευρώ, προκειμένου η Hospitalia International, εταιρεία ξενοδοχειακού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, να προτιμηθεί ως προμηθεύτρια, συνάπτοντας σύμβαση με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Για την υπόθεση ο Ανδρέας Μαρτίνης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος ωστόσο αποφυλακίστηκε πριν από λίγο διάστημα για λόγους υγείας. Δεν ειναι η πρώτη φορά που ο Ανδρ. Μαρτίνης καταδικάζεται, καθώς ήδη «μετρά» ποινή καθειρξη επτά ετών πάλι με αναστολή, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλείων του Ερρίκος Ντυνάν, την οποία έχει επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε πρώτο βαθμό.
Πηγή news247.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Ελλάδα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^