Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

2.595 δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

2.595 δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων
25.04.2019 | 08:49
Φυτικά Επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Πάρκο των Ευχών
ICBS

Περισσότερα από 2.500 δέματα με τρόφιμα διένειμε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων σε αδύναμους συμπολίτες για τις ημέρες του Πάσχα. Συγκεκριμένα μέσω των Σπιτιών Αγάπης, των ενοριακών φιλόπτωχων ταμείων και των υπολοίπων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως διανεμήθηκαν 2.595 δέματα τα οποία αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας περιείχαν κοτόπουλο ή κρέας, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γαλακτοκομικά, ντοματοπολτό και ζαχαρώδη.

Ειδικότερα από το Σπίτι Αγάπης της Καρδίτσας διανεμήθηκαν 85 δέματα, των Φαρσάλων 20 δέματα, του Παλαμά 20 δέματα, των Σοφάδων 35 δέματα και του Αγναντερού 25 δέματα. Από τα ενοριακά φιλόπτωχα ταμεία διανεμήθηκαν 1540 δέματα και από τις υπόλοιπες ενορίες 870 δέματα.

Χθες το πρωί στο Σπίτι της Αγάπης της Καρδίτσας βρέθηκε ο Σεμασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος και μοίρασε ο ίδιος τα δέματα στους ανθρώπους που σιτίζονται εκεί και τους ευχήθηκε “Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”. Ο κ. Τιμόθεος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους επώνυμους και ανώνυμους συμπολίτες που στηρίζουν με κάθε μέσο ακόμα και από το υστέρημά τους την κοινωνική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως.2.595 δέματα αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΡΙΖΟΥΛΗΣ
ΝΤΙΖΕΣ ΚΑΡΑΛΗΣ
karatzios music services
Κισσός Πηλίου
Μικρές Αγγελίες
Αστικό Βόλου
Δήμος Τεμπών - go Tempi
thesnea.gr
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΠΟΕΚΑ
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^