Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Μ. Δευτέρα από το σωματείο καθαριστριών Μαγνησίας

Στην πλατεία Πανεπιστημίου για το νομοσχέδιο Γαβρόγλου

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Μ. Δευτέρα από το σωματείο καθαριστριών Μαγνησίας
20.04.2019 | 11:53
thesnea.gr

Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας, καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που γι’ ακόμα μια φορά με δήθεν «προοδευτικές μεταρρυθμίσεις» προκαλεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, γονείς) και τα εργατικά σωματεία, προσπαθώντας να ολοκληρώσει και να βάλει την «αριστερή» της πινελιά με πολυνομοσχέδιο-σκούπα, που έχει μόνο ένα σκοπό: να ικανοποιήσει τα αιτήματα των επιχειρηματικών ομίλων να παρέμβουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση χτυπώντας τα δικαιώματα στη μόρφωση και τη δουλειά.
Χωρίς ντροπή, σαν κλέφτες, επιχειρούν να περάσουν το νομοσχέδιο τη Μεγάλη Εβδομάδα, ξέροντας ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης της εκπαιδευτικής κοινότητας, από την στιγμή που θα είναι κλειστά τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια για τις διακοπές του Πάσχα.
Δε θα τους περάσει!
Η Διοίκηση καλεί τους εργαζομένους του κλάδου καθαριότητας να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας τη Μ. Δευτέρα 22 Απρίλη στις 11.00 π.μ., στην Πλ. Πανεπιστημίου, ώστε να συμβάλλουν στο να μην προχωρήσει ουσιαστικά η κατάργηση του άρθρου 16, να μην περάσει η εξίσωση των Πανεπιστημιακών πτυχίων με τους 3ετης τίτλους σπουδών που προσφέρουν διάφορα ιδιωτικά κολλέγια και να εναντιωθούν στις συγχωνεύσεις, στις καταργήσεις τμημάτων και στην επέκταση των διδάκτρων.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^