Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Απάντηση ΝΟΔΕ Λάρισας στο γραφείο τύπου Καλογιάννη

Για τη συνάντηση με Βερναρδάκη

Απάντηση ΝΟΔΕ Λάρισας στο γραφείο τύπου Καλογιάννη
20.04.2019 | 11:45
cosmos

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης αποδεικνύει για άλλη μια φορά τον «κρύο ιδρώτα» που τον έχει λούσει και πόσο αθεράπευτα ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ είναι.
Στην προσπάθειά του να σχολιάσει τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, καταδεικνύει την προσπάθεια του, δια του Γραφείου Τύπου του Δήμου, να καπηλευθεί τον θεσμικό ρόλο του πρώτου πολίτη της Λάρισας, σε μια προεκλογική περίοδο η οποία απαιτεί πολιτική σκέψη και ουσιαστική επιχειρηματολογία.
Από πότε το «πίνοντας καφέ χαλαρά, με θέα στο αρχαίο θέατρο, Κυριακή πρωί, σε καφετέρια», όπως επί λέξει δημοσιεύθηκε, εμπίπτει στον θεσμικό ρόλο και τις υποχρεώσεις κάθε Δημάρχου, όταν αφορά σε περιπτώσεις προγραμματισμένων και επίσημων επισκέψεων υπουργών και πολιτικών στελεχών; Εκτός κι αν είναι συνήθεια σας στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται όλα στο «πόδι».
Κύριε Καλογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε και επίσημα δια του κορυφαίου υπουργού του ότι σας στηρίζει, βρίσκεται σε αποδρομή και κοινωνική απαξίωση. Προηγήθηκε, βέβαια, η ανακοίνωση της στήριξής σας, από το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «ΑΥΓΗ».
Δυστυχώς για την Λάρισα ταυτιστήκατε όχι μόνον με την συριζαϊκή πολιτική (ΤΕΙ μεταναστευτικό κ.λπ.), αλλά και με την απουσία οποιουδήποτε σοβαρού έργου στην πόλη, τα τελευταία 5 χρόνια.
Ευτυχώς, για τη Λάρισα, τα παραμύθια σας τελειώνουν στις 26 του Μάη.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ν.Δ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^