Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Έφτιαξαν… κήπο, σε αυλή σχολείου στα Τρίκαλα

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ

Έφτιαξαν… κήπο, σε αυλή σχολείου στα Τρίκαλα
20.04.2019 | 11:10

Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων και η Διεύθυνση του σχολείου, ενισχύουν την εκπαιδευτική διαδικασία, με τη συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων και συμπολιτών.

Η αρχή έγινε με την κατασκευή ράμπας για ΑμεΑ στην είσοδο του σχολείου, εξυπηρετώντας μαθητή, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβασή του στις σπουδές.
Ακολούθησε η προσφορά του Δήμου Τρικκαίων σε υλικά για την κατασκευή περίφραξης και βασικών υλικών θερμοκηπίου, που ήδη ετοιμάζει ο συγκεκριμένος τομέας.
Μάλιστα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τομέα, με τη συνδρομή των καθηγητών τους, του Msc γενετιστή γεωπόνου κ. Κων/νου Γούλα, της γεωπόνου κ. Νικολέτας Χατζημάνου και των τεχνολόγων γεωπόνων, κ. Ευθυμίας Περιστέρη και Κατερίνας Καλαμαρά, ήδη έχουν προχωρήσει τη σχετική προετοιμασία στον αύλειο χώρο.

Σημειώνεται, ακόμη, ότι για τη συγκεκριμένη εργασία, υπήρξε ευγενική προσφορά από τη χωματουργική εταιρεία του κ. Τσιανάκα και του κ. Μπέη, που προσέφερε το χώμα για την τεχνική εκπαίδευση των μαθητών/τριών.
Η διεύθυνση του σχολείου μέσω της Διευθύντριας κ. Θωμαΐδας Πέτα, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του Τομέα Γεωπονίας, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Τρικκαίων, τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και την πρόεδρο της ΔΚ Τρικκαίων κ. Ιωάννα Σιάφη για την κατασκευή της ράμπας ΑμεΑ και την προσφορά των υλικών για το θερμοκήπιο. Επίσης, ευχαριστούν τον κ. Τσιανάκα και τον κ. Μπέη για τη συμμετοχή τους στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Τρικάλων συνεχίζει τις δραστηριότητές του σε όλους τους Τομείς, συμβάλλοντας στη βελτίωση της Εκπαίδευσης και της Παιδείας στον νομό Τρικάλων.

Πηγή: trikalavoice.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^