Ειδήσεις, νέα για Λάρισα


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

«Οι παραγγελίες σφαγίων για το Πάσχα θυμίζουν εποχές προ κρίσης»!

Σε ρυθμούς... οβελία και οι Λαρισαίοι που ετοιμάζονται ήδη για την Κυριακή του Πάσχα

«Οι παραγγελίες σφαγίων για το Πάσχα θυμίζουν εποχές προ κρίσης»!
18.04.2019 | 18:54
cosmos

Σε ρυθμούς Κυριακής του Πάσχα κινούνται ήδη οι κρεοπώλες της Λάρισας, καθώς ήδη καταγράφονται οι πρώτες παραγγελίες σφάγιων για τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι τιμές δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο οι κρεοπώλες τονίζουν πως θα κυμανθούν στα περσινά επίπεδα.

Την Κυριακή ή τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε πoυ και πόσο θα κυμαίνονται οι τιμές για το φετινό Πάσχα όσον αφορά τα αμνοερίφια. Προσωπικά δεν περιμένω κάτι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι. Δηλαδή θα είναι στα 8 με 9 ευρώ το κιλό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της συντεχνίας κρεοπωλών Ν. Λάρισας, Ευάγγελος Ρίζος, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή του για το μέγεθος των παραγγελιών...

«Αυτή τη στιγμή έχουμε παραγγελίες και αναμένεται να έχουμε και περισσότερες τις επόμενες ημέρες. Οι παραγγελίες αυτές όμως δεν θυμίζουν οικονομική κρίση! Θυμίζουν κάτι από το παρελθόν! Δεν είναι μικρές οι ποσότητες αλλά κανονικές θα έλεγα» τονίζει ο πρόεδρος των κρεοπωλών Λάρισας, σημειώνοντας ότι οι καταναλωτές μπορούν σε κάθε περίπτωση να εμπιστεύονται το κρεοπωλείο της γειτονιάς τους. «Άλλωστε ο κρεοπώλης γνωρίζει το καλύτερο δυνατό προϊόν και δεν θα πάρουμε από τον σωρό για να δώσουμε στους καταναλωτές. Θα επιλέγουμε τα κατάλληλα και με βάση τις απαιτήσεις των ίδιων των αγοραστών σημειώνει ο κ. Ρίζος.

Από την άλλη όμως υπάρχει και το θέμα των ελληνοποιήσεων, ένα φαινόμενο υπαρκτό και φέτος όπως παραδέχονται και οι κρεοπώλες. Άλλωστε το ζήτημα αυτό τέθηκε και στην πρόσφατη πανελλήνια συνεδρίαση κρεοπωλών που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, γι αυτό και τα μέλη του κλάδου ζητούν περισσότερους ελέγχους από τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, οι παραγγελίες για μία ακόμη φορά δείχνουν ότι οι Λαρισαίοι προτιμούν το αρνί από το κατσίκι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών 6 ή και 7 στους 10 προτιμούν αρνί για την Κυριακή του Πάσχα και ετοιμάζονται αναλόγως και καταλλήλως για το σούβλισμα!

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Electronet Β.Κ. Καζάνα
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^