Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

1,8 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Μαγνησίας

Αγοραστός: «Κύριο μέλημά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας»

1,8 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Μαγνησίας
22.03.2019 | 20:13
thesnea.gr

Σε εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου συντήρηση οδικού δικτύου Μαγνησίας ( τεχνικά, σήμανση, καθαρισμός) συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Υπογράψαμε τη σύμβαση του έργου συντήρησης του οδικού δικτύου της Π.Ε. Μαγνησίας συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση σημείων του δικτύου που έχουν παρουσιάσει προβλήματα, τη διαμόρφωση ερεισμάτων κτλ. Είναι έργο ουσίας που διασφαλίζει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων. Βελτιώνονται οι δυνατότητες κυκλοφορίας και οι περιβαλλοντικές συνθήκες της στον οδικό άξονα της Μαγνησίας. Ως αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στους συνανθρώπους μας και εργαζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Στην υπογραφή τη σύμβασης του έργου παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης Κώστας Χαλέβας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θανάσης Λιούπης, Γρηγόρης Ιγγλέσης και Γιώργος Κίτσιος και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Μαγνησίας Κώστας Φλαμπούρης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Για την αποκατάσταση των βλαβών προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες στο οδικό δίκτυο: 1. Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης από σκυρόδεµα κατηγορίας C20/25 και επεκτάσεις υπαρχόντων τοίχων αντιστήριξης για τη συγκράτηση των πρανών, θα αποκατασταθούν φρεάτια καθώς και διαμορφώσεις των εισόδων και εξόδων των τεχνικών από σκυρόδεµα, καθώς και κατασκευή επενδεδυµένης τάφρου από σκυρόδεµα C16/20 σε θέσεις που θα υποδείξει η υπηρεσία. 2. Αποκατάσταση των βλαβών των ερεισμάτων και της υπόβασης και βάσης του οδοστρώματος όπου απαιτείται. 3. Αποκατάσταση των βλαβών των ασφαλιστικών στρώσεων του οδοστρώµατος όπου απαιτείται. 4. Αντικατάσταση κατεστραµµένων στηθαίων ασφαλείας 5. Αποκατάσταση Λιθόκτιστων τοιχίων 6. Κατασκευή φατνών σε θέσεις που θα υποδειχθούν ανάλογα µε τις προκύπτουσες ανάγκεςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Fashion City Outlet
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
FotopoulosAgro
Όλυμπος - Τσάι
Horizon
Δήμος Τεμπών - go Tempi

ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Μικρές Αγγελίες
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^