Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Κόκκαλης: Σύνδεση της τιμής του βαμβακιού με την υγρασία από τη νέα εκκοκκιστική

Εσπερίδα της Διεπαγγελματικής Βάμβακος στη Δημοτική Πινακοθήκη

Κόκκαλης: Σύνδεση της τιμής του βαμβακιού με την υγρασία από τη νέα εκκοκκιστική
26.02.2019 | 20:53
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

 Τη σύνδεση της τιμής του βαμβακιού με την υγρασία και τα άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά με ΚΥΑ την οποία εκδίδει το ΥΠΑΑΤ και υποχρεώνοντι να ακολουθήσουν οι εκκοκκιστές εξήγγειλε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βσίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο Εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε από την Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ με θέμα «Εθνική Στρατηγική Βαμβακοκαλλιέργειας – Προοπτικές».

Κόκκαλης:

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην καταμεστη από αγρότες αίθουσα του θεάτρου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος των Ελλήνων εκκοκκιστών και της Διεπαγγελματικής Βάμβακος Βασίλης Μάρκου, ο εκπρόσωπος των βαμβακοπαραγωγών στη Διεπαγγελματική Βασίλης Γιάννάκος, ο προϊστάμενος του Κέντρου Ποιοτικού Ελέγχου και Ταξινόμησης Βάμβκαος Καρδίτσας Μοχάμεντ Νταράουσε, ο πρόεδρος του πανελλήνιου Γεωπονικού Συλλόγου Δημήτρης Σοφολόγης και πλήθος παραγωγών.

Κόκκαλης:

Σε δηλώσεις του ο κ. Κόκκαλης ανέφερε: «Το βαμβάκι είναι από τα λίγα προϊόντα στα οποία έχει χαραχθεί εθνική στρατηγική. Η εθνική στρατηγική αποτελείται από τρεις άξονες, την ενημέρωση των παραγωγών, τον εθνικό φάκελο ποιότητας και τη σύνδεση της ποιότητας με την τιμή, καταφέραμε να συνδεθεί η τιμή του βαμβακιού με την υγρασία».

Κόκκαλης:

 Σε άλλες δηλώσεις του εξάλλου ο κ. Κόκκαλης αναφερόμενος στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι στο γραφείο του αναπληρωτή Περιβάλλοντος για το αρδευτικό- περιβαλλοντικό τέλος, δήλωσε αισιόδοξος ότι η τιμή που θα ισχύσει τελικά ανά στρέμμα, θα είναι πολύ κατώτερη αυτής που αναγγέλθηκε, ώστε να μην επωμιστούν δυσβάσταχτο κόστος οι αγρότες- αρδευτές του θεσσαλικού κάμπου και ιδιαίτερα του ΤΟΕΒ Πηνειού.

 Κόκκαλης:
Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^