Ειδήσεις, νέα για Αγροτικά


Πέμπτη το ραντεβού των αγροτών με Αραχωβίτη - Θα συμμετέχει και η Παπανάτσιου

Πετροπουλος και Φάμελλος επίσης στη συνάντηση με την πανελλαδική των μπλόκων

Πέμπτη το ραντεβού των αγροτών με Αραχωβίτη - Θα συμμετέχει και η Παπανάτσιου
12.02.2019 | 19:16

Την Πέμπτη ημέρα των ερωτευμένων στις 6:30 το απόγευμα  «κλείδωσε» το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Στη συνάντηση, πέρα από τον κ. Αραχωβίτη, θα συμμετάσχουν η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στο διάλογο» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Αραχωβίτης και συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας».

«Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στη διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή» συμπληρώνει και τονίζει «ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝ Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, χαρακτήρισε θετική την εξελιξη τονίζοντας ότι οι αγρότες θα προσέλθουν με διάθεση να ακούσουν από την κυβέρνηση, δεσμεύσεις και όχι υποσχέσεις για τα αιτήματά τους...Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^