Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Νάνσυ Καπούλα : Βόλος - Έξυπνη πόλη το όνομα του συνδυασμού

Οι πρώτοι 89 υποψήφιοι

Νάνσυ Καπούλα : Βόλος - Έξυπνη πόλη το όνομα του συνδυασμού
12.02.2019 | 16:14

Το όνομα , το έμβλημα και ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα.Η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους για την εντυπωσιακή, όπως είπε, ανταπόκρισή τους, αποκάλυψε το όνομα του συνδυασμού «Βόλος- Έξυπνη Πόλη», που σήμερα ξεκινάει και επισήμως την πορεία του.

H παρουσίαση συνδυασμού καθώς και των 89 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο ανοίγει και επίσημα τοπν δρόμο προς στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου.Η κ. Καπούλα, στην ομιλία της ανέλυσε τις βασικές αρχές της ιδρυτικής πράξης του συνδυασμού με ορίζοντα τις πολύ σημαντικές, για το μέλλον του Δήμου μας, εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.


Η ομιλία της κ Καπούλα:

Σας ευχαριστώ θερμά, τον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά! Η αποψινή σας παρουσία εδώ μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και δύναμη για την όμορφη πορεία που ξεκινάμε.
Χαίρομαι που εδώ βρισκόμαστε άνθρωποι από κάθε γωνιά αυτής της πόλης, άνθρωποι που δεν τους χωρίζουν ιδεολογίες, άνθρωποι από κάθε πολιτικό φάσμα. Και αυτή είναι η χαρά της αυτοδιοίκησης γιατί ο δήμος θέλει συνεργασίες. Ειδικά τώρα.
Και σήμερα φαίνεται ποιος νοιάζεται πραγματικά για την πόλη. Είμαστε εδώ για να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου και να επισημοποιήσουμε μια νέα αρχή. Να συνυπογράψουμε την ιδρυτική πράξη του συνδυασμού μας, με ορίζοντα τις πολύ σημαντικές, για το μέλλον του Δήμου μας, εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.
Η απόφασή μας, όλους αυτούς τους μήνες έχει φέρει αισιοδοξία στην τοπική κοινωνία, καθώς απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας. Καθημερινά, ολοένα και περισσότερο, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη από κάθε γωνιά του διευρυμένου Δήμου μας. Γιατί αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με αυτοδιοικητική λογική, ισότιμα για την πόλη και τις δημοτικές ενότητες, με ουσιαστικό διάλογο με τους δημότες όλων των περιοχών.
Ο δήμος Βόλου που θέλουμε, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της νέας αντίληψης της διοίκησης, της έξυπνης διαχείρισης, της εφαρμοσμένης λύσης με εφόδιο την γνώση και την αποφασιστικότητα, με ειλικρίνεια και εντιμότητα και πάνω από όλα με πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε, εμείς και οι οικογένειες μας.
Η περιοχή μας, χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση και το βιώνουμε όλοι. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει υποχρεώσει να ορθώσει ψηλά το ανάστημα της, για να δώσει πνοή στον τόπο μας.
Έχει τη δύναμη, έχει παραγωγική δυνατότητα, αλλά οι καιροί απαιτούν έξυπνες λύσεις.
Έχει υποχρέωση να ελαχιστοποιήσει τις δαπάνες της για λειτουργικά έξοδα στα κτίριά της, να νοικοκυρευτεί, για να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους δημότες ποιότητα ζωής.
Έχει υποχρέωση, επίσης, να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ και όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ώστε να παρέχει ουσιαστική κοινωνική πολιτική, μέσω έργων και υπηρεσιών χωρίς να επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο δημότης
Υποχρέωση που ως γνωστόν η παρούσα δημοτική αρχή αγνοεί. Μόλις πρόσφατα υποθήκευσε και την επόμενη δημοτική αρχή και την τσέπη όλων των δημοτών, με οχήματα καθαριότητας που δεν θα ανήκουν στο δήμο, αλλά τα δανειστήκαμε για τα επόμενα 5 χρόνια προς 7,2εκ.€, αντίθετα με την πρακτική που ακολούθησαν άλλοι δήμοι της χώρας που χρηματοδοτήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις, να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα και να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα. Επίσης, έχει υποχρέωση να κινεί κατά αποκλειστική προτεραιότητα την τοπική οικονομία και να δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για νέες θέσεις εργασίας.
Φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα
Να συνθέσουμε τις δράσεις μας από κοινού:
Καταρτίζοντας το πρόγραμμα μας σύμφωνα με τη γνώση και την εμπειρία που μας παρέχει η επιστημονική μας κατάρτιση και η επαγγελματική μας δράση και σύμφωνα με όσα καταγράφουν οι επιστήμονές μας, οι επαγγελματίες μας, οι αγρότες μας, όλες οι παραγωγικές δυνάμεις.
Γιατί με αυτό τον τρόπο θα δούμε να βελτιώνεται η ζωή μας και τα οικονομικά δεδομένα της πόλης μας. Με αυτό τον τρόπο θα δούμε την ανεργία να μειώνεται και τους νέους ανθρώπους μας να αποκτούν επαγγελματικά εφόδια προσαρμοσμένα στη δική μας τοπική οικονομία.
Και είμαστε εδώ για να διαμορφώσουμε την κάθε γειτονιά:
Γιατί όλοι εμείς ζούμε εκεί, όλοι εμείς γνωρίζουμε τα προβλήματα και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε τις λύσεις.
Γιατί στα χρόνια της κρίσης οι γειτονιές μας πρέπει να ομορφύνουν και να προσφέρουν απλόχερα την κοινωνικότητα και τις δραστηριότητες που θα εξισορροπήσουν τις δυσκολίες της εποχής.
Με αγάπη για τον κάθε δημότη, με φροντίδα για τον τόπο μας με πραγματικό ενδιαφέρον για την κάθε γωνιά του.
Την τοπική πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων την ξέρουμε, την βλέπουμε, την συζητάμε άλλωστε όλοι οι δημότες μεταξύ μας. Να αναμετρηθούμε όχι πια με το παρελθόν, αλλά με το μέλλον και με τους ίδιους μας τους εαυτούς.
Και όλα αυτά να τα υλοποιήσουμε με το δικό μας χαρακτήρα, το χαρακτήρα της κάθε Βολιώτισσας και του κάθε Βολιώτη.
Γιατί τα νεοεισερχόμενα και εισαγόμενα μοντέλα συμπεριφοράς που τέσσερα χρόνια κατέκλυσαν την πόλη με ύβρεις, χυδαιότητα, βωμολοχίες και ψευτομαγκιές δεν είναι δικά μας.
Όλοι εμείς σε αυτόν τον τόπο μεγαλώσαμε με ήθος, μάθαμε από μικρά παιδιά να σεβόμαστε την οικογένεια, τους δασκάλους μας, τους φίλους μας, τους μεγαλύτερούς μας. Μάθαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο έντιμα στα μάτια και τις διαφωνίες μας να τις λύνουμε χωρίς ακρότητες. Έτσι μεγαλώσαμε όλοι σε αυτή την πόλη κι έτσι το μεταδίδουμε και στις επόμενες γενιές.
Και αν ο Δήμος Βόλου εκπροσωπήθηκε τα τελευταία χρόνια από ανθρώπους ξένους που δεν έχουν φρένο στη συμπεριφορά τους φτάνει η ώρα που θα αποδώσουμε την πόλη και τις δημοτικές κοινότητες ξανά στους συνδημότες μας, που στο σύνολό τους είναι άνθρωποι συνετοί, αξιοπρεπείς και περήφανοι και με αυτό τον τρόπο πρέπει να εκπροσωπούνται.
Φίλες και φίλοι,
Ο συνδυασμός μας «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» παρουσιάζεται σήμερα έχοντας πλήρη συνείδηση των προκλήσεων της εποχής μας.
Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε με στόχους ουσιαστικούς για το Δήμο μας:
Γιατί είναι η εποχή που πρέπει να επενδύσουμε πάνω στην ιστορία και τον πολιτισμό και να παράξουμε τουριστικό προϊόν που θα καθιστά τον τόπο μας οικονομικά αυτόνομο. Και αναρωτιέμαι αν κάποιος εν δυνάμει επισκέπτης αναζητήσει το Βόλο μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας θα μπορέσει να αντιληφθεί τον πλούτο που προσφέρει η πόλη μας;
Η απάντηση που όλοι γνωρίζουμε είναι ΌΧΙ
Γιατί τόσα χρόνια δεν συνδέθηκε το πολιτιστικό μας απόθεμα με τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, δεν μεταφράστηκε ώστε να προωθηθεί στο εξωτερικό, δεν προτάθηκε με ολοκληρωμένες διαδρομές για τον τουρίστα, δεν προβλήθηκε στο σύνολο του. Τόσο υλικό από το μύθο της Αργούς μέχρι τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας περιμένει την ανάδειξή του για να προσφέρει πραγματικά εισοδήματα στην πόλη.
Κι είμαστε έτοιμοι να το υλοποιήσουμε γιατί εκπροσωπούμε τη νέα γενιά που διαθέτει την τεχνογνωσία και μπορεί να λειτουργήσει με τους σύγχρονους όρους ένα Δήμο. Κι αυτό να το εισπράξει ο κάθε επαγγελματίας της πόλης υπό την αιγίδα του Δήμου και στο πλαίσιο της ψηφιακής πολιτικής που πρέπει επιτέλους να εγκαινιάσουμε στη πόλη.
Η ψηφιακή πολιτική είναι επίσης αυτή που θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία του δημότη στο γκισέ του ληξιαρχείου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου, που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα. Γιατί στο πρόγραμμα μας θέτουμε ως προτεραιότητα την ψηφιακή καταγραφή όλων των εγγράφων που ζητούν οι δημότες και πρέπει πλέον να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους.
Πάμε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε ένα Δήμο όπου ο χρόνος και η εργασία του δημότη θα είναι σεβαστά και δε θα ξοδεύονται άσκοπα. Να διευκολύνουμε τις ζωές όλων με σύμμαχο την τεχνολογία.
Ταυτόχρονα είναι υποχρέωση μας να προοδεύουμε ως κοινωνία μέσα στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης. Με περιβαλλοντική ατζέντα που θα επιτρέψει σε εμάς και τα παιδιά μας να μεγαλώσουν σε φιλικό για τον άνθρωπο περιβάλλον.
Με μέτρα για την αέρια ρύπανση την οποία ο Δήμος Βόλου σήμερα αποφεύγει ακόμη και να την καταμετρήσει. Γιατί επί τέσσερα χρόνια δεν λειτουργεί ούτε ένας σταθμός μέτρησης αέριας ρύπανσης μέσα στο Πολεοδομικό Συγκρότημα.
Με ορθολογική διαχείριση των υδατικών πόρων με παρεμβάσεις για την εξοικονόμηση στα αρδευτικά συστήματα. Με επαναχρησιμοποίηση για άρδευση των κοινόχρηστων χώρων του νερού του Βιολογικού. Γιατί το νερό δεν είναι εμπορικό προϊόν με τον τρόπο που προσπάθησε να «πουλήσει» η παρούσα Δημοτική Αρχή με τιμολόγια «φωτιά» για τους αγρότες μας και τα νοικοκυριά.
Είναι ένα αγαθό που το διαχειρίζεσαι σωστά, διασφαλίζεις την επάρκειά του και το προσφέρεις στους δημότες με τρόπο που μπορούν όλοι να το έχουν ως βασικό αγαθό και όχι ως αγαθό πολυτελείας. Και εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο ρόλος των τοπικών συμβουλίων είναι καθοριστικός και αναμφίβολα θα συναποφασίσουμε από κοινού για την ορθολογική διαχείριση του νερού για την άρδευση.
Με διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της ΔΕΥΑΜΒ, που ως εταιρεία, μετά τους άστοχους χειρισμούς της παρούσας Διοίκησης, έχει χάσει το σύνολο των χρηματικών της αποθεματικών. Γιατί σε αυτά τα ανίκανα χέρια που διοικούν σήμερα το Δήμο Βόλου, ακόμη και χρυσό να δώσεις, όπως το μονοπώλιο του νερού, θα το κάνουν στάχτη, όπως ακριβώς έχει γίνει σήμερα η ΔΕΥΑΜΒ.
Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε την αλήθεια για την υπόθεση της διαμάχης της ΔΕΥΑΜΒ, με την εργολαβική εταιρεία που έχει αφαιρέσει 4.400.000 ευρώ, μέσω της πραγματογνωμοσύνης του ΤΕΕ Μαγνησίας που είχαμε καταθέσει στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ και με την οποία μπορούμε ως πόλη πλέον να διεκδικήσουμε νομικά την αντίστροφη πορεία στις διεκδικήσεις και να κλείσουμε οριστικά την οικονομική αιμορραγία της ΔΕΥΑΜΒ.
Με διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της διαλογής στην πηγή με στόχο την ανακύκλωση και όχι την παραγωγή καυσίμου από σκουπίδια. Και αυτό θα κάνουνε. Γιατί όλοι μαζί λέμε όχι στην μονάδα παραγωγής δευτερογενών καυσίμων από αστικά απορρίμματα που έχει στείλει η παρούσα Δημοτική Αρχή προς χρηματοδότηση.
Σύντομα θα τους αφαιρέσουμε το δικαίωμα να αποφασίζουν για εμάς και για το μέλλον μας με τον τρόπο που έχουν επιδείξει. Με την πλήρη αδιαφορία τους δηλαδή για το κοινό καλό και γι αυτό που ζητά πραγματικά η τοπική κοινωνία. Δεν θα παραδώσουμε ξανά τον τόπο μας προς εκμετάλλευση, κι αυτόν τον τόπο όλοι μαζί θα τον προστατεύσουμε.
Ταυτόχρονα είναι επιτακτική ανάγκη να αποκαταστήσουμε την καθαριότητα της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων πέρα από το κέντρο. Με καθημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα και ισότιμο επίπεδο στις δημοτικές ενότητες. Γιατί μια πόλη που θέλει να σέβεται του δημότες δεν επιτρέπεται να έχει ξεχειλισμένους κάδους.
Βάζουμε τέλος στις εικόνες ντροπής που έχουν πολλές γειτονιές μας, αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες προς όλους τους δημότες, γιατί βιτρίνα για εμάς όλους είναι τα πάντα και όχι μόνο το κέντρο της πόλης.
Και για να πετύχουμε την καλή εικόνα της πόλης η πρόταση που εμείς θα εφαρμόσουμε είναι η καθαριότητα, το πράσινο και οι μικρές παρεμβάσεις όπως οι αποκαταστάσεις οδών και πεζοδρομίων να προγραμματίζονται σε ενιαίο πλαίσιο. Γιατί για να έχουμε μια πραγματικά όμορφη πόλη πρέπει όλες αυτές οι υπηρεσίες να λειτουργούν σε συνεννόηση και να αποδίδουν τελικά την εικόνα μια τακτοποιημένης και νοικοκυρεμένης πόλης.
Αναφορικά με τις δημοτικές ενότητες δέσμευσή μας είναι η σύσταση ξεχωριστής τεχνικής υπηρεσίας όπου η κάθε περιοχή θα έχει στο Δήμο δικό της μηχανικό για την καταγραφή των απαιτούμενων παρεμβάσεων, την εκπόνηση των μελετών και την επίβλεψη τεχνικών έργων.
Μόνο έτσι οι δημοτικές ενότητες θα μπορέσουν να έχουν άμεσα και αποτελεσματικά έργα χωρίς να συνθλίβονται οι ανάγκες τους από τις προτεραιότητες του Πολεοδομικού Συγκροτήματος.
Δέσμευσή μας αποτελεί και η βελτίωση του κυκλοφοριακού το οποίο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίστηκε με σπασμωδικές παρεμβάσεις χωρίς να μελετάται ολιστικά όπως απαιτείται. Αρχικός μας στόχος είναι η επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, με συνεργάτες μας, βασικούς παράγοντες της κυκλοφορίας, όπως οι οδηγοί ταξί και το Αστικό ΚΤΕΛ.
Η βιώσιμη κινητικότητα μέσα στην πόλη αποτελεί στην εποχή μας προαπαιτούμενο για έναν Δήμο που θέλει να είναι αποτελεσματικός. Και αυτό σημαίνει άρση κάθε εμποδίου για την προσβασιμότητα, εμπόδια που τα περισσότερα βάζει ο Δήμος μέσω του αστικού εξοπλισμού όπως καλαθάκια, φωτισμός και ταμπέλες που απλώνει άναρχα στα πεζοδρόμια.
Τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια τακτοποίησης όλων αυτών των εμποδίων ώστε να απελευθερωθούν οι διαδρομές και να αποδοθούν στους πεζούς και τους συμπολίτες μας με αναπηρία.
Πάμε λοιπόν εμείς να αποδείξουμε ότι ένας Δήμος που θέλει το σεβασμό από το δημότη φροντίζει να δείχνει πρώτος το δρόμο για ένα πιο φιλικό αστικό περιβάλλον. Και φυσικά δίνει το καλό παράδειγμα όταν στις δομές του έχει εξασφαλίσει δυνατότητα πρόσβασης σε όλους και έχει κάνει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις για ανεμπόδιστη πρόσβαση.
Αναλαμβάνουμε πλήρως αυτές τις δεσμεύσεις γιατί θέλουμε να ζούμε σε μια κοινωνία που σέβεται όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως, και όχι με συμπεριφορές όπως αυτές που επίδειξε η παρούσα δημοτική αρχή όταν αρνήθηκε να μεταφέρει τους μαθητές με αναπηρία.
Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στο σπουδαιότερο κεφάλαιο προσφοράς που οφείλουμε στους συνδημότες μας. Είναι ο Δήμος της κοινωνικής αλληλεγγύης και του δικτύου κοινωνικής προστασίας που πρέπει να απλωθεί παντού και να προλαμβάνει κάθε ανάγκη που γεννά η δύσκολη εποχή μας.
Κι αυτό θα γίνει πράξη με δομές συνεχούς λειτουργίας όπου διακριτικά και ουσιαστικά θα προσφέρεται η ασφάλεια σε κάθε δημότη, η σιγουριά ότι δεν είναι μόνος του μέσα στην πόλη. Εξασφαλίζοντας την ισότιμη εκπαίδευση με δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στα παιδιά που οι οικογένειες τους δυσκολεύονται. Με παροχή  προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής φροντίδας, για τις ευπαθείς και ανασφάλιστες ομάδες του πληθυσμού, αλλά και για τα παιδιά.
Ταυτόχρονα κοινωνική πολιτική παρέχουμε όταν στον αθλητισμό, στη μουσική και στις εξωσχολικές δραστηριότητες δίνουμε τη δυνατότητα να μετέχουν όλα τα παιδιά του Δήμου.
Κι αυτό γίνεται υπό δύο προϋποθέσεις:
*  Πρώτον, όταν τα κτίρια μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης δεν είναι κοστοβόρα και δεν αυξάνουν το κόστος συμμετοχής όπως γίνεται σήμερα στο Δήμο Βόλου.
*  Δεύτερον, όταν είναι προτεραιότητα η δημιουργία περισσότερων δομών ώστε να καλύπτουν τις πολεοδομικές και δημοτικές ενότητες.
Οι σύγχρονες ανάγκες καλύπτονται σε έναν Δήμο όταν, μέσω της τεχνοκρατικής επίλυσης των θεμάτων, μπορούμε να διαχειριστούμε τα ανταποδοτικά τέλη προς όφελος της κοινωνικής πολιτικής. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.
Όλες οι πολιτικές στις οποίες αναφερθήκαμε, μπορούν να υλοποιηθούν από εμάς, γιατί:
Έχουμε εφόδιο την γνώση και κίνητρο την αγάπη μας για την πόλη και τους ανθρώπους της.
*  Έχουμε χτίσει άριστη συνεργία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και με τους άλλους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς. Μια συνεργασία που οικοδομήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, σε αντίθεση με την νυν δημοτική αρχή, η οποία θεωρεί ότι το πανεπιστήμιο είναι «κατάντια» για το δήμο Βόλου και οι υπόλοιποι φορείς, εχθροί της.
*  Έχουμε την επαγγελματική και κοινωνική δεξιότητα να αφουγκραζόμαστε και να δίνουμε δυναμικό παρόν συμμετοχής στις μεγάλες διεκδικήσεις του τόπου μας. Εμείς στο προσκλητήριο διεκδίκησης ήμασταν εδώ, όπως και θα συνεχίσουμε να είμαστε για την ολοκλήρωση του έργου του Περιφερειακού δρόμου, για την ανάπτυξη του λιμανιού και του πολιτικού αεροδρομίου, για το έργο της ηλεκτροκίνησης και της κατασκευής μεγάλων οδικών αξόνων που θα φέρουν το Βόλο ένα βήμα πιο μπροστά.
Και θα δουλέψουμε σκληρά, γιατί οι δημότες αυτής της πόλης, είναι άξιοι και μάχονται με αξιοπρέπεια και κανείς δεν επιτρέπεται να έρθει και να χαμηλώσει τον πήχη των προσδοκιών μας. Είναι έξυπνοι και ικανοί και μόνο μια έξυπνη πόλη μπορεί να τους προσφέρει το επίπεδο ζωής που θα τους ικανοποιήσει.
Πάμε όλοι μαζί να συνδέσουμε τη γνώση με την ιστορία και τη σύγχρονη εποχή και να ανταγωνιστούμε δυνατά και νικηφόρα για τον τόπο μας.
Πάμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε το Βόλο που μας αξίζει!
Σας ευχαριστώ για την σημερινή σας μεγάλη αγκαλιά. θα την μοιραστώ με τους συνεργάτες μου σε αυτό τον αγώνα!
Με τους ανθρώπους που ξεκινούν μαζί μου την πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 και θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση σας ως υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Σήμερα υποδεχόμαστε όλοι μαζί τους πρώτους συμμετέχοντες σ αυτό τον προεκλογικό αγώνα!Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^