Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά


Κοινωνικό συσσίτιο σε κεντρική πλατεία θεσσαλικού δήμου, μπροστά στα μάτια όλων;

Πόσο πιο χαμηλά;

Κοινωνικό συσσίτιο σε κεντρική πλατεία θεσσαλικού δήμου, μπροστά στα μάτια όλων;
10.02.2019 | 17:49

Η ένοια των κοινωνικών συσσιτίων των Δήμων, είναι να βοηθούν αναξιοπαθούντες, με άκρα διακριτικότητα, έτσι ώστε να μη θίγεται η αξιοπρέπειά τους... Αυτό εφαρμόζουν και οι κοινωνικές δομές, όλων των θεσσαλικών δήμων, γιατί εκείνο που προέχι στα χρόνια της κρίσης, είναι οι δήμοι να στέκονται αρωγοί και να μην λειτουργούν ως ελεούντες, για ίδια προβολή... Όλοι οι δήμοι; Όχι ακριβώς...

 Μας μεταφέρθηκε σήμερα μία εικόνα από θεσσαλικό δήμο, όπου το κοινωνικό συσσίτιο στήθηκε στο μέσον κεντρικής πλατείας και μάλιστα υπήρχε και κάμερα που κατέγραφε όσους έσπευδαν για ένα πιάτο φαϊ... Φυσικά δεν ήταν πολλοί εκείνοι που θα ταπεινώνονταν σε τέτοιο βαθμό, ώστε μπροστά στα μάτια όλων των συμπολιτών τους να ζητήσουν βοήθεια και μάλιστα καταγεγραμμένη σε κάμερα, ώστε -ποιός ξέρει - ίσως να χρησιμοποιθούν τα συγκεκριμέα πλάνα για προεκλογικούς σκοπούς.. Και φυσικά με τον τρόπο, αυτό έγινε και εξοικονόμηση στο κοινωνικό συσσίτιο... Λιγότερα πιάτα, περισσότερη προβολή, περισσότερη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρεπειας!

 Μακάρι η εικόνα που μας μεταφέρθηκε να μην αληθεύει για τούτο, επειδή δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να το διασταυρώσουμε, δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του θεσσαλικού δήμου.. Αν όμως όντως οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε μία μόνο φράση αρμόζει: 

 Πόσο πιο χαμηλά;Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^