Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Αγροτικό συλλαλητήριο στην πόλη του Βόλου - Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

Συμμετέχουν αγρότες απο το Κεντρικό και Νότιο Πήλιο και το μπλόκο Αερινού

Αγροτικό συλλαλητήριο στην πόλη του Βόλου - Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου
09.02.2019 | 14:58

Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το αγροτικό συλλαλητήριο στην πόλη του Βόλου, όπως αποφάσισαν οι αγρότες του μπλόκου Αερινού και του Πηλίου. Οι αγρότες έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και θα επιδώσουν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.


Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Βάϊος Κομνηνός, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι η προσυγκέντρωση των αγροτών του Βορείου Πηλίου θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο Καράβωμα ενώ ήδη υπάρχει συνεννόηση και με το Ν. Πήλιο να στηρίξουν την κινητοποίηση και οι αγρότες της περιοχής.

Ο ίδιος τόνισε ότι το 90% από τα αιτήματα των αγροτών του Πηλίου συμφωνούν με αυτά των αγροτών του μπλόκου του Αερινού, όμως υπάρχουν και ορισμένες ιδιαιτερότητες, καθώς πρόκειται για ορεινές κοινότητες. «Εμείς μεταξύ άλλων ζητάμε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα για να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση των καλλιεργειών του Πηλίου, επίλυση θεμάτων άρδευσης, εκκρεμότητες με τους δασικούς χάρτες, το φορολογικό αλλά και το ασφαλιστικό θέμα και βέβαια το κόστος για την εφαρμογή του κτηματολογίου», επισήμανε ο κ. Κομνηνός.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^