Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Στέλιος Κούλογλου: Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί «λύκο» για την Ευρώπη

Να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Στέλιος Κούλογλου: Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί «λύκο» για την Ευρώπη
09.02.2019 | 14:15

Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί «λύκο» για την Ευρώπη, που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε ομιλία του στο δημαρχείο του Βόλου.Γι’ αυτόν τον λόγο, πρέπει να ανακοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς και να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

«Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λαμβάνεται το 70% των αποφάσεων που αφορούν την καθημερινή μας ζωή. Εάν, λοιπόν, η ακροδεξιά ανέβει, αυτές όλες οι αποφάσεις θα οδηγήσουν ώστε η ζωή μας να χειροτερεύσει. Διότι, σε οποιοδήποτε θέμα αφορούσε τα τελευταία χρόνια το περιβάλλον, τα δικαιώματα των γυναικών και των νέων, τα θέματα των εργαζομένων, η ακροδεξιά πήρε θέσεις αντίθετες. Στις χώρες όπου έχει καταλάβει την εξουσία, όπως η Αυστρία και η Ουγγαρία, ελήφθησαν αποφάσεις για το ωράριο εργασίας σε βάρος των εργαζομένων.
Για να ανακοπεί η άνοδος της ακροδεξιάς θα πρέπει να δείξουμε τι πραγματικά πρεσβεύουν αυτά τα σχήματα, διότι σε αντίθεση με το παρελθόν που η ακροδεξιά είχε ένα αποκρουστικό πρόσωπο, σήμερα εμφανίζεται με ένα χαμογελαστό πρόσωπο και μια τηλεοπτική εκπομπή. Πρέπει να δείξουμε ότι πίσω από αυτό υπάρχει πλήρη εξυπηρέτηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. Επίσης, πρέπει να προωθήσουμε τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, ώστε να αναδείξουμε σύγχρονες και προοδευτικές θέσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας, τα δικαιώματα και των νέων, που είναι οι μεγάλοι «ριγμένοι» από την οικονομική κρίση, τα θέματα για το περιβάλλον και να φροντίσουμε ώστε να μην επιστρέψουμε σ’ έναν εργασιακό μεσαίωνα».

Γραμμικό πάρκο Κραυσίδωνα:

Η κατάργηση του γραμμικού πάρκου στον Κραυσίδωνα που δημιουργήθηκε από ευρωπαϊκά κονδύλια και η απόφαση της δημοτικής αρχής για κατάργησή του ώστε να γίνει δρόμος διαμπερούς κυκλοφορίας η οδός Καραμπατζάκη, χαρακτηρίστηκε «έγκλημα» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου. Ο κ. Κούλογλου συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τη δημοτική σύμβουλο κ. Κοκκινάκη καθώς και από Επιτροπή κατοίκων επισκέφθηκε στις 6 το απόγευμα το γραμμικό πάρκο και ενημερώθηκε για τις «συρράξεις» που έχουν προηγηθεί με την δημοτική αρχή του Βόλου προκειμένου να προστατευθεί. Όπως είπε , «τα σχέδια της δημοτικής αρχής δεν υπάρχουν πουθενά στον σύγχρονο δυτικό κόσμο» και σημείωσε πως ο Βόλος με αυτές τις αποφάσεις πηγαίνει 50 χρόνια πίσω.

 Στέλιος Κούλογλου: Η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί «λύκο» για την Ευρώπη

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^