Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά


Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζήλος, αποφασισμένος να «σφυρίξει» ξανά!

Προσπαθει να αφήσει πίσω του όσα πέρασε ο Λαρισαίος διεθνής ρέφερι

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τζήλος, αποφασισμένος να «σφυρίξει» ξανά!
07.02.2019 | 13:46


Ο Θανάσης Τζήλος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ξεκίνησε καθημερινές προπονήσεις προκειμένου να επιστρέψει στην διαιτησία!

Τον δικό του Γολγοθά ζει εδώ και περίπου 1,5 μήνα ο ρέφερι Θανάσης Τζήλος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη έξω από το σπίτι του στη Λάρισα.

Ο Θεσσαλός ρέφερι, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στα γήπεδα προσπαθεί να αφήσει πίσω του όσα συνέβησαν, αλλά το κυριότερο να επουλώσει τα ψυχικά τραύματα που του άφησε η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο διεθνής διαιτητής έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα προπονήσεις σε καθημερινή βάση προκειμένου με αργά αλλά σταθερά βήματα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με απώτερο στόχο το come back στα ελληνικά γήπεδα.

Η επιστροφή στα γήπεδα αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον Θανάση Τζήλο και παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. Άλλωστε, παρά την περιπέτεια που πέρασε, ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του η σκέψη να τα παρατήσει. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε ο επίλογος στην διαιτησία να γραφτεί με αυτό τοΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^