Ειδήσεις, νέα για Βόλος


Αθώος ο Αχιλλέας Μπέος για το Koriopolis

Mήνυμα με πολλούς αποδέκτες για αποκαλύψεις σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Δευτέρα

Αθώος ο Αχιλλέας Μπέος για το Koriopolis
18.01.2019 | 13:31

Με μια λιτή δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχολίασε την σημερινή πανηγυρική, πλήρη, τελεσίδικη και ομόφωνη αθώωσή του από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, για το φιάσκο του Κοριόπολις, και έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες για αποκαλύψεις σε συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σήμερα, με την πλήρη και τελεσίδικη ομόφωνη αθώωσή μου από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, είναι μια μεγάλη μέρα, όχι μόνο για μένα, αλλά κυρίως για την οικογένειά μου, που τόσο υπέφερε μαζί μου και μου συμπαραστάθηκε στον σκληρό αγώνα που έδωσα.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους συνηγόρους μου, Αλέξη Αθανασόπουλο, Πάνο Παναγιωτόπουλο, Ευθύμη Ναυρίδη και Κασσιανή Μιχοπούλου και βέβαια το Θεό, που με έστειλε να δικαστώ από δικαστές με ήθος, ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση και που έκριναν δίκαια χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες.
Τούτη την ώρα δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Την Δευτέρα στον Βόλο, την πόλη μου, στις 11. 30 σε συνέντευξη τύπου, θα πούμε πολλά περισσότερα που θα αφορούν πολλούς!

 

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^