Ειδήσεις, νέα για Πολιτική


Θέμα να μην υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών ο Προκόπης Παυλόπουλος αν περάσει από τη Βουλή

Δεν την έχει υπογράψει ο πρόεδρος της δημοκρατίας των Σκοπίων

Θέμα να μην υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών ο Προκόπης Παυλόπουλος αν περάσει από τη Βουλή
17.01.2019 | 00:40

Ένα άλλο πρόβλημα εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες για τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα καθώς για τον πρωθυπουργό το θέμα της ψηφοφορίας έκλεισε αφού πήρε τους 151 βουλευτές .

 

Το πρόβλημα για τον πρωθυπουργό ονομάζεται Προκόπης Παυλόπουλος και είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας καθώς κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας σε πηγαδάκια αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι θετικός στο να υπογράψει την συμφωνία των Πρεσπών αφού έρθει από την Ελληνική βουλή.

Ο λόγος που ο Πρόεδρος της δημοκρατίας σκέφτεται αρνητικά στο να βάλει την υπογραφή του όπως αναφέρουν κύκλοι της Ν.Δημοκρατίας και στενοί φίλοι του ΠΤΔ αναφέρουν στο Ellada.Press είναι γιατί η συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων όπως έχει έρθει πριν απο λίγει ώρα η ρηματική διακοίνωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών από την μεριά των Σκοπίων δεν έχουν την υπογραφή του προέδρου της δημοκρατίας της γείτονας χώρας αλλά έχουν την υπογραφή της βουλής.

Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορέσει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων και δεν υπογράψει μια συμφωνία που δεν έχει υπογραφή από τον ομόλογο του.

ellada.press.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^