Ειδήσεις, νέα για Πολιτική


Καμμένος σε Τσίπρα: Σταμάτα την ψηφοφορία και κάνε δημοψήφισμα, όπως έκανες το 2015

ΛΕΩ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Καμμένος σε Τσίπρα: Σταμάτα την ψηφοφορία και κάνε δημοψήφισμα, όπως έκανες το 2015
16.01.2019 | 20:24

Τους λόγους για τους οποίους λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών εξήγησε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Βρίσκομαι στη θέση, ως επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να αναγκάζομαι να ψηφίσω όχι στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης» είπε ο Πάνος Καμμένος επαναλαμβάνοντας την πάγια διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, πριν από τέσσερα χρόνια, αποφασίσαμε να κάνουμε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό της κυβέρνησης, ούτε καν με τις δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσει, με βάση τον ψηφισμένο προϋπολογισμό που οι ΑΝΕΛ ψηφίσαμε ομόφωνα» σημείωσε και συνέχισε:

«Η πρόταση έχει να κάνει με ένα δίλημμα, το οποίο ο Πρωθυπουργός, κατά την άποψή μου, λανθασμένα έφερε» και αποκάλυψε: «Στη συμφωνία που κάναμε με τον Πρωθυπουργό ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς δεν θα συμφωνήσουμε σε λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η διαβεβαίωση που είχαμε ήταν ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση μετά τις εκλογές».

Πηγή:  iefimerida.gr

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^