Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά


Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα με τρεις εν ενεργεία βουλευτές και έναν πρώην;

Ο Κόκκαλης, ο Γελαλής και οι άλλοι...

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα με τρεις εν ενεργεία βουλευτές και έναν πρώην;
16.01.2019 | 12:11

Περιπλέκεται αρκετά η κατάσταση και στα τοπικά δρώμενα με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής στην κεντρική πολιτική σκηνή...

Η διαγραφή του Βασίλη Κόκκαλη, λίγο πριν την ανεξαρτητοποίησή του, από τους ΑΝΕΛ, ανοίγει το δρόμο για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δούμε το συντοπίτη υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον προσεχή ΜάΊο, καθώς καίτι τέτοιο συζητείται και για την επίσης διαγραφείσα από τους ΑΝΕΛ υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

 Με δδομένο ότι η Άννα Βαγενά έχει εκδηλώσει την επιθυμία να είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής στη Λάρισα, δεν αποκλείεται το ψηφοδέλτιομαζί με το Νίκο Πππαδόπουλο κι το Βασίλη Κόκκαλη να περιλαμβανει τρεις εν ενεργεία βουλυτές και έναν πρώην.. Ο λόγος για το Δημήτρη Γελαλή, ο οποίος δεν έχει νοίξει ακόμη τα χαρτιά του, αλλά πληροφορίες αναφερουν πως θα ήθελε να ειναι εκ νέου υποψήφιος.. Μάλιστα δημοσκοπση που έγινε το τελευταιο διάστημα παρουσιάζει ψηλα στις προτιμήσεις των Λαρισαίων τους τρεις βουλευτές και τον πρώην, χωρίς ωστόσο να εχουν συμπεριληφθεί οι νέοι υποψήφιοι. Αυτοί θα είναι πιθανότατα ο Γιαννης καριπίδης. ο εξ Ελασόνας οφθαλμίαρος, ο οποίος συμμετεχει κμε επιτυχία και στο ΔΣ του πανεπιστμιακού νοσοκομείου και διακρίνεται για τη μεριοπαθή του πολιτική στάση.. Εξάλλου σίγουρη θα πρέπει αν θεωρείται και η υποψηφιότητα του δρασήριου αντιδημάρχου παναγιώτη Νταή, στον οποίο χρεώνονται οι δράσεις για το Πάρκο των Ευχών και την Agrothessaly, δύο επιτυχημένους τα τελευταία χρόνια θεσμούς που πρόσθεσαν στην πόλη της Λάρισας..

 Τέλος στους σίγουρους θεωρούνται και ο Βασίλης Ζωγράφος, Νίκος Σαμαράς από τους οικολόγους, ενώ παίζουν πάντα η Φωτεινή Κρυώτη, η Αγγέλα Βαγενά, ο Γιώργος Γκόγκος κ.α.

Γ.Κ.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^