Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά


Την ώρα που ο Πάνος έφευγε από την κυβέρνηση ο Βασίλης πήγαινε Κίνα...!

Τι θα πράξει ο Λαρισαίος πολιτικός

Την ώρα που ο Πάνος έφευγε από την κυβέρνηση ο Βασίλης πήγαινε Κίνα...!
13.01.2019 | 14:23

Tην ώρα που ο Πάνος Καμμένος δήλωνε την παραίτησή του από την κυβέρνηση στον Αλέξη Τσίπρα, ο Λαρισαίος υφυπουργός Βασίλης Κόκκαλης, απουσίαζε σε αποστολή στην Κίνα.. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ :

«Στην τελευταία συνεδρίαση ρώτησα την ΚΟ αν καταρχήν υπάρχουν διαφωνίες για Συμφωνία των Πρεσπών. Η μόνη διαφωνία που υπάρχει είναι του Παπαχριστόπουλου που την έχει εκφράσει εδώ και καιρό. Οι υπόλοιποι, όσοι εκλήθησαν να λάβουν θέση, ήταν ξεκάθαροι κατά της Συμφωνίας. Συμπεριλαμβανομένου του κ. Κόκκαλη. Απούσα ήταν η κ. Κουντουρά. Είναι γνωστές οι θέσεις του καθενός και το τι θα πράξουμε στις 2 ψηφοφορίες. Πλην των 2 υπουργών που βρίσκονται στην Κίνα, ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να πάρει χθες το αεροπλάνο και να πάει στην Kίνα. Δεν περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την Κίνα. Θα προχωρήσουμε με εντιμότητα και απέναντι στον εταίρο μας και στον λαό. Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης θα ψηφίσουμε αυτό που θα δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά. Αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με ψήφο, θα διαγραφούν», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας θέτει θέμα εμπιστοσύνης λόγω «υπερευαισθησίας» γιατί «δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει».


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Βασίλης Κόκκλαης θα ψηφίζει υπερ του Τσίπρα στη Βουλή στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης, αλλά θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Λογικά ο κ. Καμμένος θα τον διαγράψει από τους ΑΝΕΛ, αλλά θα παραμείνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.


Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^