Fashion City Outlet

Ειδήσεις, νέα για Βόλος


ICBS
Electronet Β.Κ. Καζάνα

Σε λευκό κλοιό η Μαγνησία- 1,5 μέτρο στην Αναύρα το χιόνι και 1 μέτρο στις Αγριόλευκες

Ποιές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα- Που απαιτούνται αλυσίδες

Σε λευκό κλοιό η Μαγνησία- 1,5 μέτρο στην Αναύρα το χιόνι και 1 μέτρο στις Αγριόλευκες
04.01.2019 | 10:07

Στο 1,5 μέτρο είναι το ύψος του χιονιού που έπεσε στην Ανάβρα στην ¨Όθρυ, στα 70 εκατοστά στην Αργαλαστή στο Νότιο Πήλιο, στο ένα μέτρο στις Αγριόλευκες στα Χάνια  και από το μεσημέρι αναμένεται νέο κύμα χιονιά, ίσως πιο ήπιο,  τονίζει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη. Φαίνεται ότι η Νότια Μαγνησία,δοκιμάστηκε [περισσότερο από ότι αρχικά είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι ανεφερε η κ. Κολυνδρίνη, τονίζοντας ωστόσο πως η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ήταν έτοιμη και με σχέδιο αντιμετωπίζονται όλα τα προβλήματα.

 Τα οποία φυσικά έχουν να κάνουν και με τις εκτεταμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που βύθισαν στο σκοταδι αρκετά χωριά στο Πήλιο, με σημαντικότερο αυτό στην Τσαγκαραδα, όπου υπάρχουν και εκατοντάδες επισκέπτες στα ξενοδοχεία, αλλά και ολόκληρες συνοικίες στο Βόλο, καθώς και περιοχές του Αλμυρού.

Χωρίς προβλήματα η χιονόπτωση στα ορεινά του Ρ. Φεραίου

Χωρίς προβλήματα η χιονόπτωση στα ορεινά του Ρ. Φεραίου Ελεγχόμενη και χωρίς προβλήματα η κατάσταση σε δημοτικά διαμερίσματα. Επί ποδός είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης που έχει ενσκήψει σε δημοτικές κοινότητες. Συγκεκριμένα, χιονίζει από το πρωί στις περιοχές Κανάλια, Κεραμίδι, Βένετο, Κερασιά και Ελευθεροχώρι, αλλά η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και χωρίς να προκληθούν προβλήματα. Σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Παλληκάρη, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη στις παραπάνω περιοχές.

 Ο κ. Παλληκάρης δήλωσε ότι στο επαρχιακό δίκτυο από Κανάλια μέχρι Κεραμίδι και Βένετο επιχειρούν, ήδη, τρία μηχανήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας και το δίκτυο είναι ανοιχτό, ενώ δύο εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου επιχειρούν στα Κανάλια. Στο Ελευθεροχώρι επιχειρούν ένα μηχάνημα της ΠΕΜΣ και ένα του δήμου. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ρήγα Φεραίου συστήνει στους δημότες, κυρίως στους ηλικιωμένους, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και την κυκλοφορία σε όλη την έκταση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, να μην αφήνουν τα οχήματά τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση μηχανημάτων και οχημάτων του δήμου, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή σε επικίνδυνα ολισθηρά σημεία (δημιουργία παγετού). Επίσης να αποφεύγονται οι αγροτικές εργασίες σε κατάσταση έντονης κακοκαιρίας, ενώ οι κτηνοτρόφοι καλούνται να προετοιμάσουν επαρκείς ποσότητες τροφής και νερού στα ποιμνιοστάσιά τους για διάρκεια τριών ημερών. Όσοι δημότες διαμένουν σε δύσβατα σημεία να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα μέσα (φτυάρια κ.λπ.)

Σε

 Που απαιτούνται αλυσίδες στη Μαγνησία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται: 1) Επ.Ο. Χανίων – Κισσού από διασταύρωση Χιονοδρομικού Κέντρου «Αγριόλευκες Πηλίου» έως τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) – Κισσό Η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων απαγορεύεται: 1) Π.Α.Θ.Ε. από χ/θ 261+208(όρια Ν. Μαγνησίας με Ν. Φθιώτιδας) έως χ/θ 321+580 (όρια Ν. Μαγνησίας με Ν. Λάρισας) 2) Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από 13+190 χ/θ (Πορταριά) έως 25+210 χ/θ (Χάνια) Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: 1) Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από χ/θ 2+970 (Αηδονοφωλιές) έως χ/θ 51+490 (Ζαγορά) 2) 4ο χλμ Επ.Ο. Καναλίων – Κεραμιδίου (έως Βένετο) 3) Διασταύρωση Σταγιατών 4) Αφέτες μέχρι Διασταύρωση Λαμπινού 5) 10ο χλμ Βόλου-Ζαγοράς - Διασταύρωση Κατηχωρίου 6) Ε.Ο Χανίων-Δρακείας 9) Πινακάτες 10) Μηλιές 11) Eπαρχ. Οδός Δέλτα Μηλεών-Χορεύτρας 12) Επαρχ. Οδός Άνω Γατζέας-Αγίου Γεωργίου 13) Επαρχ. Οδός Μηλεών-Αγίου Βλασίου 14) Επαρχ. Οδός Ριζομύλου – Καναλίων 15) Επαρχ. Οδός Βελεστίνου-Ασπρογείας

 

.

 

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Βασιλική Τσίτα - Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας
Βασίλης Κόκκαλης - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Μαρία Γαλλιού - Υποψήφια Βουλετής Ν Λάρισας
Στέλλα Μπίζιου - Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας
Νίκος Παπαδόπουλος - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Θεοδώρα Κάλλα - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Ιωάννης Καριπίδης - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Αθηνά Σιαφαρίκα - Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας
Κώστας Μπαργιώτας - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Μάξιμος Χαρακόπουλος - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας
Ευαγγελία Λιακούλη - Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας
Γιώργος Αναγνωστόπουλος - Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας

Όλυμπος - Τσάι
ΕΒΟΛ Κατσικίσιο Γιαούρτι
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^