Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Πλακιωτάκης: Η Ν.Δ έχει σχέδιο για την αξιοποίηση των λιμανιών

Στον Βόλο βρέθηκε ο Τομεάρχης Ναυτιλίας Νησιωτικής Πολιτικής

Πλακιωτάκης: Η Ν.Δ έχει σχέδιο για την αξιοποίηση των λιμανιών
19.11.2018 | 15:20
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Animus Benefits
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Στον Βόλο βρέθηκε ο Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ Γιάννης Πλακιωτάκης, προσκεκλημένος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.Συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος πραγματοποίησε επισκέψεις σε δομές και φορείς του νομού.

Αργότερα προήδευσε της συνεδρίασης της διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, με θέματα κυρίως οργανωτικά, ενημερωτικά και πολιτικής επικαιρότητας.Αρχικά ο κ Πλακιωτάκης επισκέφτηκε το 2ο ΕΠΑΛ οπου εκεί τα τελευταία χρόνια λειτουργεί η ειδικότητα και τμήμα με αντικείμενο τον ναυτικό τομέα.Στην συνέχεια μετέβη στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας όπυ ενημερώθηκε για θέματα της αυτοδιοίκησης απο την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Με αφορμή και την συνάντηση που ακολούθησε στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου τόσο με την διοίκηση όσο και τους εργαζόμενους του λιμανιού, ο κ Πλακιωτάκης σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον τομέα Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής στάθηκε κυρίως στο θέμα της παραχώρησης των λιμανιών ξεκαθαρίζοντας πως το σχέδιο και πρόταση της Ν.Δ. Έχει να κάνει με την ενοικίαση επι της ουσίας των υποδομών και σε καμία περίπτωση παραχώρησης τους σε ιδιώτες χωρίς σχέδιο ακι προόπτική σε αντίθεση με την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική.

Ο κ Πλακιωτάκης σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν προκύψει απο τις κυβερνητικές επιλογές στο θέμα του διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας και τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

Αναφορικά με τα θλιβερά γεγονότα που σημάδεψαν και τον φετινό εορτασμό του Πολυτεχνείου ο κ Πλακιωτάκης ανέφερε πως υπο την ανοχή της κυβέρνησης και της πολιτείας κακοποιά στοιχεία συνεχίζουν να δρούν αναεξέλεγκτα χρσιμοποιώντας το πανεπιστημιακό άσυλο κατα το δοκούν μετατρέποντας τους πανεπιστημιακούς χώρους σε πεδίο δράσης παρανομιών και βίας.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^