Ειδήσεις, νέα για Ελλάδα

ICBS

Την Παρασκευή αναμένονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Τα στατιστικά στοιχεία αναμένονται στις 2 Ιουλίου

Την Παρασκευή αναμένονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών
25.06.2018 | 16:12
VIOLAR SA - ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου είναι η πιθανότερη ημέρα ανακοίνωσης των βαθμολογιών σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας των υποψηφίων για τα ανώτατα Ιδρύματα της χώρας που διαγωνίστηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία ωστόσο των βαθμολογιών που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων σε σχέση με την φετινή κίνηση των βάσεων, είναι πιθανότερο να δοθούν από το υπουργείο Παιδείας, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το κτίριο του Αμαρουσίου, οι διευθυντές των Λυκείων της χώρας ενημερώθηκαν ότι τα δέματα με τα ονόματα των υποψηφίων και τις αντίστοιχες βαθμολογίες θα τα παραδώσουν στα σχολεία τους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αντίστοιχα η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αναμένεται γύρω στις 24 με 25 Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται αυτές τις ώρες πυρετωδώς οι τελικές βαθμολογήσεις των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα της χώρας.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται με τους εξεταζόμενους στα ειδικά μαθήματαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Ελλάδα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^