Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου: Κατάπτυστη η συμφωνία για το Μακεδονικό

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας

Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου: Κατάπτυστη η συμφωνία για το Μακεδονικό
13.06.2018 | 15:43

Κατάπτυστη και σε βάρος της ιστορίας ,του πολιτισμού και την εν γέννει ύπαρξης της Μακεδονίας χαρακτηρίζουν την συμφωνία της κυβένρησης για την επίλυση του ονοματολογικού της γειτονικής χώρας οι Μακεδόνες του Βόλου.

Καταγγέλλουν τον πρωθυποργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως αποφασίζει για το μέλλον της Μακεδονίας χωρίς να έχει την νομιμοποίηση για μια τέτοια ιστορική συμφωνία απο την Ελληνική Βουλή.Σύμφωνα με τη πρόεδρο του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου δεν πρόκειται να επιτρέψουν στη κυβέρνηση να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας και ζητούν την παρέμβαση τόσο των πολιτών όσο και των υπολοίπων κομμάτων της βουλής.
Προαναγγέλλουν την συμμετοχή τους στα συλαλλητήρια που διοργανώνονται τόσο στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή όσο και στις Πρέσπες την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.
Σύμφωνα με τη κ Μπελιτσιώτη θα υπάρξει συντονισμός και με τους άλλους συλλόγους των Μακεδόνων σ όλη την χώρα ώστε να ακολουθήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και συλλαλητήτρια ώστε να αποτραπεί η υπογραφή και εφαρμογή της συμφωνίας για το Μακεδονικό.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Ενωμένα Φροντιστήρια
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Παν. Θεσσαλίας - Βραδιά Ερευνητή

Fashion City Outlet
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^