Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Καταργούνται 4 δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα- Βόλος

Με απόφαση που έλαβε η διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ

Καταργούνται 4 δρομολόγια στη γραμμή Λάρισα- Βόλος
13.06.2018 | 09:05

 Καταργούνται τέσσερα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Βόλου – Λάρισας και απομονώνεται σιδηροδρομικά η Μαγνησία, μετά από απόφαση που έλαβε η διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Από σήμερα καταργούνται τα δρομολόγια των 4:30 το πρωί από Λάρισα, των 5:30 το πρωί από Βόλο, των 22:30 από Λάρισα και των 23:25 από Βόλο. Οι θέσεις του προσωπικού διακυβεύονται και η κατάσταση στον τοπικό σιδηρόδρομο διολισθαίνει στη διάλυση.

 Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι με κατάπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκε ότι από σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου καταργούνται τα εξής δρομολόγια:
Αμαξοστοιχία 1750 με αναχώρηση 4.30 από Λάρισα, αμαξοστοιχία 1571 με αναχώρηση 5.30 από Βόλο, η 2576 με αναχώρηση στις 22.30 από Λάρισα και 2577 με αναχώρηση στις 22.35 από Βόλο.
Οι σιδηροδρομικοί μεταφέρουν την αγανάκτησή τους και τις αντιδράσεις των επιβατών και προειδοποιούν ότι αν η Διοίκηση της ΤΡΕΝΟΣΕ δεν επαναφέρει άμεσα τα δρομολόγια και δεν ανακληθεί η απόφαση θα προβούν μαζί με τον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
 Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, δηλώνει ότι ελπίζει σε ανάληψη πρωτοβουλιών για να σταματήσει η αδικία σε βάρος των πολιτών και του Θεσσαλικού Σιδηροδρόμου, με την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων φορέων, υπουργών, βουλευτών της Περιφέρειας και των Δήμων, για να παρέμβουν δυναμικά και αποτελεσματικά και να βγάλουν τον Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο από την απομόνωση.

 Και όλα αυτά ενώ εκκρεμεί η δημοπράτηση της ηλεκτροκίνησης της γρμμής Λάρισας- Βόλου, από το υπουργείο ΥποδομώνΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Μικρές Αγγελίες

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Ενωμένα Φροντιστήρια
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Παν. Θεσσαλίας - Βραδιά Ερευνητή

Fashion City Outlet
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^