Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Αδικία: Κόπηκαν 800 Θεσσαλοί από το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας

ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή

Αδικία: Κόπηκαν 800 Θεσσαλοί από το πρόγραμμα Βιολογικής Κτηνοτροφίας
12.06.2018 | 17:51
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM

Περίπου 800 είναι οι κομμένοι από το πρόγραμμα Βιολογικής κτηνοτροφίας στη Θεσσαλία και από αυτούς οι 100 είναι ισοψηφίσαντες σε μόρια με άλλους συναδέλφους τους από τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι οποίοι εντάχθηκαν τελικά στο πρόγραμμα. Το γεγονος αυτό, δημιουργεί τερ΄στια δικία εις βάρος των Θεσσαλών κτηνοτρόφων, οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζονται να προσφύγουν στην Ε.Ε. γεγονός που καθιστά επισφαλή την έγκρισή του.

 Κατάφωρη είναι και η αδικία εις βάρος νέων κτηνοτρόφων στη Θεσσαλία, που υπέβαλαν αίτηση για το πρόγραμμα Βιολογικής κτηνοτροφίας και δεν συγκέντρωσαν τα απαραίτητα μόρια, καθώς ξεπερνούν τους 300. Ετσι είχαμ περιπτώσεις στο ίδιο χωριό να κόβεται 35χρονος και να εγκρίνεται 78χρονος.

 Πάντωςαν στην ανακατανομή είχαν δοθεί επιπλέον 5 εκατομ. ευρώ στη Θεσσαλία, θα είχαν καλυφθεί και οι περιπτώσεις των 100 ισοψηφισάντων με άλλες περιφέρειες, όπου εγκρίθηκαν συνάδελφοί τους με τα ίδια μόρια, όπως π.χ. στη Δυτική Ελλάδα, όπου το πρόγραμμα τελικά ΄φτσε στα 49 εκατ. ερώ έναντι 29,2 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία, ή στην Κρήτη που έφτασε τα 40 εκατ. ευρώ...

 Γ.Κ.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Ενωμένα Φροντιστήρια
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Παν. Θεσσαλίας - Βραδιά Ερευνητή

Fashion City Outlet
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^