Ειδήσεις, νέα για Πολιτισμός

«Ανοίγοντας τους ορίζοντές μας»

Σεμινάριο σύγχρονου χορού από την Ανώτερη Σχολή Χορού και τη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας

«Ανοίγοντας τους ορίζοντές μας»
08.06.2018 | 11:27
Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας
thesnea.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου σύγχρονου χορού που πραγματοποιήθηκε από την Ανώτερη Σχολή Χορού και τη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας με διδάσκουσα την Αγγελική Γούβη.

Οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού και της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τεχνική release, να διδαχθούν νέες χορογραφίες, να αποκτήσουν μια νέα σημαντική καλλιτεχνική και εκπαιδευτική εμπειρία.

Η Αγγελική Γούβη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε χορό στην Ανώτερη Σχολή χορού Λάρισας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Το 2013 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο Σύγχρονο Χορό από το Πανεπιστήμιο του Κεντ - London Contemporary Dance School , ως Υπότροφος του ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Ζει και εργάζεται στο Βερολίνο ως χορεύτρια και καθηγήτρια χορού. Επί του παρόντος χορεύει σε παραγωγές της ομάδας χορού Sasha Waltz & Guests και της Staatsoper Unter den Linden. Ταυτόχρονα διδάσκει κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό, σε σχολές χορού και στούντιο του Βερολίνου. Από το 2017 παραδίδει σεμινάρια Σύγχρονου χορού και Αυτοσχεδιασμού στην Ελλάδα (Βόλος, Λάρισα) και το εξωτερικό (Τσεχία, Γερμανία).

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κρατική Όπερα του Βερολίνου, τη Φιλαρμονική του Λουξεμβούργου, το Χοροθέατρο Οκτάνα, την Κρατική Όπερα του Ανόβερου αλλά και με μεμονωμένους χορογράφους των οποίων οι δουλειές έχουν παρουσιαστεί σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Αγγλία και Ελλάδα.«Ανοίγοντας τους ορίζοντές μας»

«Ανοίγοντας τους ορίζοντές μας»

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Πολιτισμός

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Ενωμένα Φροντιστήρια
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
axon
Παν. Θεσσαλίας - Βραδιά Ερευνητή

Fashion City Outlet
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^