Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός

Ανένδοτη η τράπεζα απέναντι στον δανειολήπτη Ηλία Βαγδούτη

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός
16.05.2018 | 17:52
Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας
thesnea.gr

Ακόμη και τώρα κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν ότι οι πρώτες κατοικίες δανειοληπτών δεν επηρεάζονται από τη διαδικασία των πλειστηριασμών. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική για τον Ηλία Βαγδούτη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα από τον Βόλο όπου διαμένει, στη Λάρισα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους στην οποία διαμένει μαζί με την άνεργη μητέρα του.

Μέχρι το 2012 ο Ηλίας Βαγδούτης, ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, ήταν σε θέση να προχωρήσει στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου που είχε λάβει. Ωστόσο στην προσπάθειά του από εκεί και πέρα να κάνει επαναρύθμιση των δόσεων βρήκε απέναντί του την τράπεζα η οποία του παρουσίαζε συνεχώς απαιτήσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πρώτη κατοικία να μπει σήμερα στην διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, με την τράπεζα μάλιστα να εμφανίζονται ανένδοτη, όσον αφορά την αναστολή της διαδικασίας.

Στο πλευρό του Ηλία Βαγδούτη βρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, όμως την ίδια στιγμή βρήκαν απέναντί τους δυνάμεις των ΜΑΤ, ματ μπροστά από το συμβολαιογραφείο όπου πραγματοποιούταν η διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν και διαβουλεύσεις, με εκπροσώπους των φορέων και συλλογικοτήτων να έχουν συνάντηση με τη συμβολαιογράφο που ανέλαβε τη διαδικασία, η οποία δήλωσε ότι δεν μπορεί να τη σταματήσει καθώς θα κινδύνευε να χάσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενώ κατά δήλωσή της δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για πρώτη κατοικία. Η τράπεζα όμως παρέμεινε σταθερά ανένδοτη, όντας παράλληλα η μόνη η οποία έχει καταθέσει προσφορά στον πλειστηριασμό.

Με παραταγμένα τα ματ απέναντι τους οι διαμαρτυρόμενοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι και τις 6 το απόγευμα, όταν επρόκειτο να τελειώσει η διαδικασία με τον νεαρό Βολιώτη από κει και πέρα να αναζητά τις επόμενες νομικές κινήσεις απέναντι στο τραπεζικό ίδρυμα.

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΟ πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός

Ο πρώτος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στη Θεσσαλία είναι γεγονός

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
IEK Όμηρος
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Δήμος Τεμπών - go Tempi
Master Εφαρμοσμένη Οικονομική - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σύγχρονη Ζωή - Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες λέξεις   Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
kayak
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^