Ειδήσεις, νέα για Διεθνή

Άγνωστος πλήρωσε και μοίρασε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά της λαϊκής

Η πράξη του προκάλεσε έκπληξη και θαυμασμό από τους καταναλωτές, που μένουν σε μια υποβαθμισμένη γειτονιά.

Άγνωστος πλήρωσε και μοίρασε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά της λαϊκής
16.05.2018 | 11:17
Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας
thesnea.gr

Άγνωστος πλήρωσε όλα τα φρούτα και τα λαχανικά στη λαϊκή του Ταρλάμπασι, μιας υποβαθμισμένης περιοχής, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και ζήτησε από τους πωλητές να φροντίσουν, ώστε να μοιραστούν στους καταναλωτές που είχαν πάει για τα ψώνια τους στην λαϊκή.

Η πράξη του ανθρώπου, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, όπως και ζήτησε, έγινε με αφορμή την έναρξη την Τετάρτη του Ραμαζανιού.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι, τι δουλειά κάνει, πόσων χρόνων είναι.

Η κίνηση αυτή εξέπληξε τους καταναλωτές, ενώ καθώς το μαντάτο άρχισε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα, κόσμος άρχισε να συρρέει κι από τις διπλανές γειτονιές, για να πάρει τζάμπα τρόφιμα.

Πηγή antenna.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Άλλες ειδήσεις για Διεθνή

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
IEK Όμηρος
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Δήμος Τεμπών - go Tempi
Master Εφαρμοσμένη Οικονομική - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σύγχρονη Ζωή - Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
Χιλιοειπωμένη αυτή η φράση μα και τόσο ακριβής. Μια εικόνα μπορεί να κρύβει μέσα της χίλιες λέξεις   Viral: H συγκλονιστική φωτογραφία που αποτυπώνει την προσπάθεια των ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί μέσω εξωσωματικής
kayak
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^