Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

ICBS

Τίμησαν τον πολιούχο τους στο Μακρυχώρι

Σήμερα ανήμερα του Αγίου Θωμά

Τίμησαν τον πολιούχο  τους στο Μακρυχώρι
15.04.2018 | 22:13
thesnea.gr

Παρουσία πλήθους κόσμου και των τοπικών φορέων τελέσθηκε o πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι το βράδυ του Σαββάτου. Το πρωί της Κυριακής ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, παρουσία πολλών πιστών και ακολούθησε στην κεντρική πλατεία του χωριού παραδοσιακή μουσική και χορευτικά από το Σύλλογο Γυναικών Μακρυχωρίου.

Στο Μακρυχώρι στην έδρα του Δήμου Τεμπών για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Θωμά βρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ,ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνοδευόμενοι από τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος οι αντιδήμαρχοι Αστέριος Σαίτης, Βασίλης Ζάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Μανώλης, Δημήτρης Τσέτσιλας, Ευθύμιος Μπουζέκης ,Ιωάννης Βλάγκας, Γεώργιος Κυρίτσης, Αχιλλέας Διψάνας, Αθανάσιος Καραναστάσης, Γεώργιος Ντόντος ,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, η πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα. Άννα Καραπάνου ,η πρόεδρος τοπικής Κοινότητας Παραποτάμου κα. Μαρία Αβραμοϋλη και Ελάτειας ο κ. Αντώνης Γκανάτσιος, ο πρόεδρος Κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ Λάμπρος Ζάρρας. Ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Κώστας Σκούπρας, οι διοικητές πυροσβεστικής υπηρεσίας και ΕΜΑΚ στην ΒΙΠΕ κ. Στέργιος Ρουμπής ,κ .Ζήσης Μπρούζας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών κ. Πρόδρομος Χαρισμανίδης και ο υποδιοικητής του ΑΤ κ. Σταύρος Ευαγγελίδης , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχήςΤίμησαν τον πολιούχο  τους στο Μακρυχώρι

Τίμησαν τον πολιούχο  τους στο Μακρυχώρι

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^