Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

ICBS

Γλέντι στο διαδίκτυο από οργισμένους μηχανικούς της Θεσσαλίας για το «Εξοικονομώ »

Ολοκληρώθηκαν μόλις... 500 αιτήσεις χθες - Και σήμερα μετ εμποδίων η πλατφόρμα

Γλέντι στο διαδίκτυο από οργισμένους μηχανικούς της Θεσσαλίας για το «Εξοικονομώ »
20.03.2018 | 13:06

Μόλις 500 αιτήσεις ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα στην πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον ΙΙ», από τους περίπου 14.500 ενδιαφερόμενους που έχουν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία.

Όπως ανακοίνωσε το υπ. Ενέργειας, οι 6.500 βρίσκονται στο τελικό στάδιο και περίπου 500 έχουν ολοκληρωθεί και πρωτοκολληθεί.

Παρά τα τεχνικά προβλήματα της πλατφόρμας, το υπουργείο αναφέρει ότι η διαδικασία κύλησε ομαλά κι ότι θα συνεχιστεί κανονικά το πρωί της Τρίτης, καθώς «οι όποιες καθυστερήσεις ανέκυψαν στη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σύντομα αντιμετωπίστηκαν».

Το σύστημα έχει ανοίξει για τις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ουδείς κατάφερε να προχωρήσει πέραν του δεύτερου βήματος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και άρα ουδείς ολοκλήρωσε τη διαδικασία, ώστε να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.

Οι πρώτοι αριθμοί χορηγήθηκαν σήμερα και αφορούν αποκλειστικά τις περιφέρειες για τις οποίες έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αίτησης.

Οργή στους Θεσσαλούς μηχανικούς

Εντωμεταξύ ούτε σήμερα βρίσκουν δίοδο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα οι μηχανικοί της Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα να κατασαδιάζουν στα social media την ηγεσία του Υπουργείου ανάπτυξης, για την προχειρότητα με την οποία έχει στηθί το όλο project

 Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντροδυτικής Θεσσαλίας Νίκος Παπαγεωργίου ζήτησε την παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σταθάκη.

Δείτε χαρακτηριστικά ορισμένες από τις αναρτήσεις των μηχανικών της ΘεσσαλίαςΓλέντι

Στις 8:00 το πρωί αναγράφει ότι θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή του exoikonomisi. Δεν λέει όμως ποια ημέρα εννοεί, και ίσως και ποιο έτος.

ΓλέντιΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Μικρές Αγγελίες

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

ΑΣ Αγορά
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
kayak

ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Κατηγορίες και Θέματα

Ακολουθήστε μας
  ^