Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Συζήτηση για τις αναγκαίες λύσεις σε Βόλου και Καραμανλή

13.03.2018 | 15:29

Συντάντηση και με τον Δήμαρχο Λαρισαίων είχαν σήμερα κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου ζητώντας λύσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν αρκετές λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές, με πολλά θέματα πάντως να αποτελούν αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών, από τη στιγμή που η οδός Βόλου αποτελεί προέκταση της Εθνικής Οδού, ενώ στόχος είναι ο αποχαρακτηρισμός της ώστε να μετατραπεί σε αστική οδό, όπως και η Καραμανλή, για να γίνουν περαιτέρω παρεμβάσεις από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η ολοκλήρωση του περιφερειακού εξάλλου θα είναι ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, έστω και μακροπρόθεσμα, με τους κατοίκους να ζητούν σήμανση, φωτεινούς σηματοδότες και παρεμβάσεις ώστε να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια και για τους ίδιους και για τα παιδιά τους.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε ότι θα επισκεφθεί την περιοχή με προτάσεις τις επόμενες 15 ημέρες, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σύσκεψη με την περιφέρεια, τους τοπικούς βουλευτές και με κλήση προς το Υπουργείο Υποδομών.Κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Κάτοικοι της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου στον Δήμαρχο Λαρισαίων

Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^