Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Πλημμύρες και πάλι στην περιοχή του Αγιοκάμπου-Καθιζήσεις σε τρία σημεία

Από την τελευταία βροχόπτωση

22.02.2018 | 09:57

Μπορεί τα καιρικά φαινόμενα να μην ήταν τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες φορές, ωστόσο και πάλι προκάλεσαν προβλήματα στην περιοχή των παραλίων του Δήμου Αγιάς.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για αρκετό νερό από τα ρέματα της περιοχής με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στους δρόμους, προκαλώντας για μία ακόμη φορά ανησυχία σε ιδιοκτήτες οικιών και καταστημάτων, που φοβούνται και πάλι ότι μπορεί να προκλήθηκαν ζημιές.

Σε επικοινωνία της «Θ.Τ.» με τον δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, επισημάνθηκαν τρεις μεγάλες καθιζήσεις στο οδόστρωμα του δρόμου Αγιόκαμπος-Παλιουριά, σε σημείο της διαδρομής Μελιβοία-Αγιά και στον δρόμο Αγιόκαμπος-Σκήτη! «Βρέχει από χθες το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το πρωί ακατάπαυστα! Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν και άλλες ζημιές» αναφέρει ο κ. Γκουντάρας.

Από την Πυροσβεστική πάντως δεν αναφέρεται προς το παρόν κάποιο πρόβλημα σε οικίες και επιχειρήσεις, ωστόσο η Αστυνομία Αγιάς επισημαίνει ότι το ρέμα ανάμεσα σε Αγιόκαμπο και Σωτηρίτσα αυτή τη στιγμή είναι αδιαπέραστο, ενώ τα υπόλοιπα σημεία απαιτούν πολλή προσοχή από οδηγούς και πεζούς.

Πηγή φωτογραφιών: facebook.com/sunset.coffeebarΠλημμύρες

ΠλημμύρεςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^