Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Πλημμύρισε απο κόσμο η αίθουσα του Ξενία στον Βόλο - Μπέος: Συνεχίζουμε δυναμικά

Στην εκδήλωση της παράταξης του δήμου «Νέας Εποχής - Νέας Δυναμικής»

13.02.2018 | 16:09

Πλυμμήρισε απο κόσμο η αίθουσα του Ξενία στον Βόλο, στην εκδήλωση της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου «Νέας Εποχής - Νέας Δυναμικής», με επικεφαλής τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενία Βόλου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος και παρέστηκαν Δήμαρχοι του Νομού, εκπρόσωποι πολλών επαγγελματικών κλάδων και φορέων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Ο Αχιλλεάς Μπέος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της δημοτικής αρχής Βόλου που έχει υλοποιηθεί μέχρι και σήμερα επισηαμίνοντας ότι θα συνεχίσει να ενεργεί και να λαμβάνει αποφάσεις προς όφελος των πολλών και με βάση τις απαιτήσεις της πλειοψηφίας των κατοίκων του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου.

Οι δύο τυχεροί από τα φλουριά στη βασιλόπιττα που έκοψε ο συνδυασμός «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» το απόγευμα της Δευτέρα στο ΞΕΝΙΑ είναι ο κ. Κώστας Τζάερλης, από το τοπικό συμβούλιο της Νέας Αγχιάλου και ο κ. Πέτρος Μπέλλος, πρόεδρος στον «Ιππόκαμπο».Πλυμμήρισε

Πλυμμήρισε

ΠλυμμήρισεΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε

Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
  ^